Zolder verbouwen tot slaapkamer

Een dakkapel neem je toch voor jaren

Meer ruimte voor een slaapkamer met een Ruiter dakkapel

Aandacht voor ruimte, dat is waar het bij Ruiter Dakkapellen om draait. Een Ruiter dakkapel biedt u meer ruimte om van de zolder bijvoorbeeld een prachtige slaapkamer voor uw opgroeiende kind te maken. De extra ruimte gecreëerd door de dakkapel is tegelijkertijd een heerlijke plek waar ze samen met haar vriendinnen kan spelen.

Een slaapkamer voor onze dochter

Bianca (39): ”De verhuizing van ons krappe appartement in de binnenstad naar een ruime eengezinswoning aan de rand, leverde voor onze dochter Sanne eindelijk een eigen slaapkamer op. De zolder bood genoeg ruimte voor opbergruimte en een slaapkamer. We vonden het belangrijk dat dit een fijne ruimte zou worden met voldoende ventilatie en licht. We hebben daarom het dakraam laten vervangen door een dakkapel van Ruiter Dakkapellen.

Ruiter Dakkapellen, een begrip

"Ruiter Dakkapellen is een begrip in onze regio. Daarom hebben we voor hen gekozen. Ruiter Dakkapellen staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dat is voor ons erg belangrijk. Een dakkapel neem je toch voor jaren. En als ik over een paar jaar wat te vragen heb, dan weet ik zeker dat ze me te woord kunnen staan. Dat is een prettige gedachte.”

Ook een extra kamer nodig?

Breng een bezoek aan een van de dakkapel vestigingen en laat geheel vrijblijvend een dakkapel offerte opmaken passend bij uw persoonlijke wensen.

Benieuwd naar meer afgeronde projecten?

Ruiter Dakkapellen heeft meer dan 40 jaar ervaring.
Wekelijks mogen wij vele tientallen woningeigenaren en huurders van extra wooncomfort voorzien. Dat betekent een paar honderd per maand en een veelvoud daarvan per jaar. Ervaring genoeg en dat merkt u aan alles!

Afgeronde projecten bekijken
Dakkapel garantie. Kinderen spelend bij dakkapel.

Ruimte om te groeien

Laat je inspireren