Dakkapel met borstwering, plaatsing Texel door Ruiter Dakkapellen.

Dakkapel met borstwering Texel

Bijzonder exemplaar van 9m in kunststof rabat

Dakkapellen van Ruiter door heel Nederland

Ruiter Dakkapellen plaatst dakkapellen door heel Nederland (en zelfs over de grens). Dit bijzondere exemplaar van 9 meter is vanuit de dakkapel fabriek naar Texel vervoerd en daar op een woning geplaatst. De dakkapel is uitgevoerd in kunststof Golden Oak rabat met borstwering. De borstwering zorgt voor nog meer stahoogte en dus nog meer ruimte. 

Dakkapellen komen in vele soorten en maten, geheel afgestemd op uw smaak en wens. Bij Ruiter Dakkapellen vindt u altijd een dakkapel die bij u en uw woning past! Een dakkapel biedt direct woningverbetering, meer ruimte en licht. En dat alles wordt in slechts 1 dag voor u gerealiseerd. U geniet direct van uw nieuwe luxe en ruime etage en kunt meteen beginnen met inrichten.

Bezoek onze vestigingen

In onze vestigingen door heel Nederland bent u van harte welkom. U kunt er inspiratie opdoen en dakkapellen op ware grootte bekijken. Ervaar direct hoe een dakkapel voor meer ruimte en licht zorgt. Van onze dakkapel adviseurs krijgt u een advies op maat, afgestemd op uw wensen en smaak. 

Benieuwd naar meer afgeronde projecten?

Ruiter Dakkapellen heeft meer dan 40 jaar ervaring.
Wekelijks mogen wij vele tientallen woningeigenaren en huurders van extra wooncomfort voorzien. Dat betekent een paar honderd per maand en een veelvoud daarvan per jaar. Ervaring genoeg en dat merkt u aan alles!

Afgeronde projecten bekijken
Kinderen bovenop prefab dakkapel. Werken bij Ruiter Dakkapellen.

Ruimte om te groeien

Laat je inspireren