Ruiter Dakkapellen, ruimte om te groeien

Meer thuis, meer ruimte

Waarom nu hét moment is om een dakkapel aan te schaffen

Je kunt de deur niet uit en beseft misschien juist daardoor dat wat extra ruimte in huis geen kwaad kan. Ruimte voor bijvoorbeeld een 'echt' thuiskantoor, sport-/hobbykamer of misschien hebben jullie wel een babykamer nodig...

Extra ruimte en wooncomfort creëer je eenvoudig met een dakkapel. Ontdek hier waarom juist nu hét moment is om een dakkapel te kopen. 

Waardevaste investering

In deze economische onzekere tijden denkt u natuurlijk extra goed na wat u met uw geld doet. Met een dakkapel van Ruiter weet u zeker dat u een waardevaste investering in uw woning en uw toekomst doet. Besluit u uw huis te verkopen, dan zal het meer geld opleveren. Een win win situatie; u geniet van meer leefruimte en uw huis wordt meer waard. Een slimme investering dus.

Nieuw: boordevol innovaties en uitvoerig getest

Elke dag zijn we bezig onze dakkapellen nóg innovatiever te maken. Dat doen we al 40 jaar. We stellen continue de vraag, hoe kunnen we elke dag de beste dakkapellen van Nederland maken? 

Met een Ruiter dakkapel bent u klaar voor de toekomst. U profiteert nu tijdelijk van unieke, nieuwe innovaties, standaard op iedere Ruiter dakkapel:
 

  • de hoogste waterdichtheid door een uniek, uit het zicht weggewerkt, hemelwaterafvoer systeem;
  • vrij indeelbare ruimtes door bijv. vrije keuze in raamindeling en -breedte;
  • de sterkste constructie d.m.v. o.a. een sterker dak door onze unieke bouw- en montagewijze;
  • de hoogste isolatiewaarde door geïnnoveerd luchtdicht kozijn en unieke montagewijze tegen tocht;
  • de beste materialen door gebruik van de beste, FSC® gecertificeerde, materialen.

Bent u benieuwd naar deze unieke innovaties?

Wilt u graag meer weten over onze nieuwe innovaties en werkwijze? Vul onderstaand formulier in om een persoonlijk adviesgesprek aan te vragen in onze showroom.

Kies voor 'Online oriënteren' voor o.a. diverse voorbeeld offertes | prijslijst | stappenplan | vergunningsbrochure | detailtekeningen

Stappenplan aanschaf dakkapel

Voor het kopen van een dakkapel moet u veel keuzes maken. Om u te helpen hebben we daarom een stappenplan gemaakt. Het traject van A tot Z komt aan bod en u krijgt handige tips die u niet mag missen bij de aanschaf van een dakkapel. Klik op de button of afbeelding om het stappenplan te downloaden.

 

Download stappenplan

Detailtekeningen downloaden

De detailtekeningen geven je een beeld van de technische specificaties van onze meest voorkomende dakkapel modellen. Klik op de button of afbeelding om direct de detailtekeningen te downloaden:

 

Download detailtekeningen