NL21-120-01-Ape-to-Zebra-Ruiter-INT05-H-v040001-14.jpg

Meer thuis, meer ruimte

Afspraak maken

Investeren in een dakkapel voor uw huis levert u waardevolle extra ruimte op. Ruimte voor bijvoorbeeld een 'echt' thuiskantoor, sport-/hobbykamer of misschien hebben jullie wel een babykamer nodig. Deze extra ruimte en wooncomfort creëert u eenvoudig met een dakkapel. Ontdek hier waarom juist nu hét moment is om een dakkapel te kopen. 


klassiek_500_voor.jpg

Waardevaste investering

In deze economische onzekere tijden denkt u natuurlijk extra goed na wat u met uw geld doet. Met een dakkapel van Ruiter weet u zeker dat u een waardevaste investering in uw woning en uw toekomst doet. Besluit u uw huis te verkopen, dan zal het meer geld opleveren. Een win win situatie; u geniet van meer leefruimte en uw huis wordt meer waard. Een slimme investering dus.

Nieuw: boordevol innovaties en uitvoerig getest

Elke dag zijn we bezig onze dakkapellen nóg innovatiever te maken. Dat doen we al 40 jaar. We stellen continue de vraag, hoe kunnen we elke dag de beste dakkapellen van Nederland maken? 

Met een Ruiter dakkapel bent u klaar voor de toekomst. U profiteert nu tijdelijk van unieke, nieuwe innovaties, standaard op iedere Ruiter dakkapel:
 

  • de hoogste waterdichtheid door een uniek, uit het zicht weggewerkt, hemelwaterafvoer systeem;

  • vrij indeelbare ruimtes door bijv. vrije keuze in raamindeling en -breedte;

  • de sterkste constructie d.m.v. o.a. een sterker dak door onze unieke bouw- en montagewijze;

  • de hoogste isolatiewaarde door geïnnoveerd luchtdicht kozijn en unieke montagewijze tegen tocht;

  • de beste materialen door gebruik van de beste, FSC® gecertificeerde, materialen.

U wilt graag ruimte om te groeien!
Hoe verder?

Ervaren wat een dakkapel met uw ruimte kan doen? Ontdek dakkapellen op ware grootte in onze vestigingen. Of bereid u eerst online voor met o.a. een stappenplan, voorbeeldoffertes en een uitgebreide prijslijst.

NL21-120-01-Ape-to-Zebra-Ruiter-INT03-H-v040000-7.jpg

Ruimte om te groeien

Inspiratie