Ruiter Dakkapellen, ruimte om te groeien

Dakkapel met borstwering Texel (NH)

Bijzonder exemplaar van 9m in kunststof rabat

Dakkapellen van Ruiter door heel Nederland

Ruiter Dakkapellen plaatst dakkapellen door heel Nederland (en zelfs over de grens). Dit bijzondere exemplaar van 9 meter is vanuit de dakkapel fabriek naar Texel vervoerd en daar op een woning geplaatst. De dakkapel is uitgevoerd in kunststof Golden Oak rabat met borstwering. De borstwering zorgt voor nog meer stahoogte en dus nog meer ruimte. 

Meer licht en ruimte voor uw zolder

Dakkapellen komen in vele soorten en maten, geheel afgestemd op uw smaak en wens. Bij Ruiter Dakkapellen vindt u altijd een dakkapel die bij u en uw woning past! Een dakkapel biedt direct woningverbetering, meer ruimte en licht. En dat alles wordt in slechts 1 dag voor u gerealiseerd. U geniet direct van uw nieuwe luxe en ruime etage en kunt meteen beginnen met inrichten.

In de showroom inspiratie opdoen

In onze showrooms door heel Nederland bent u van harte welkom. U kunt er inspiratie opdoen en dakkapellen op ware grootte bekijken. Ervaar direct hoe een dakkapel voor meer ruimte en licht zorgt. Van onze dakkapel adviseurs krijgt u een advies op maat, afgestemd op uw wensen en smaak. 

Goede voorbereiding is jaren extra wooncomfort

Download het gratis stappenplan voor het aanschaffen van een dakkapel.