Ruiter Dakkapellen, ruimte om te groeien

U wilt graag 'Ruimte Om Te Groeien'! Hoe verder?


Een aantal wensen is voor u het meest belangrijk. De andere zaken laat u graag aan de specialist over.

Via deze 2 stappen bent u zo op weg:


Stap 1

Voorbereiding

 

Online voorbereiding

Stap 2

Maak een afspraak
 

  • Kan ik ook zonder afspraak langskomen?
    Tijdens andere afspraken kunnen we moeilijk uw vragen beantwoorden.
     
  • Mooi versus Goed
    Naast een mooi design, zijn er minder zichtbare - en wel heel belangrijke - eigenschappen, waar u zeker uitleg bij wenst.
    Zoals; levensduur, duurzaamheid, energie en isolatie, constructie, ventilatie, waterdichtheid en innovatie.
Afspraak maken

Verhuizen of kiezen voor meer leefruimte met een prefab dakkapel?

U heeft behoefte aan meer ruimte, maar in de huidige, oververhitte woningmarkt is verhuizen voor veel mensen geen optie. Gelukkig ligt bij veel mensen op zolder de ruimte voor het oprapen! Maak van die stoffige zolder een prachtige, lichte ruimte door middel van een prefab dakkapel. Claire en haar man hebben dat ook gedaan, bekijk hun verhaal in de video.


De werkwijze van Ruiter Dakkapellen

Deskundig advies op maat

U wilt toch ook eerst zien waarin u investeert? Uw traject richting een prefab dakkapel begint met een bezoek aan één van onze dakkapel showrooms. Ervaar de ruimte, het licht en de kwaliteit van onze prefab dakkapellen.

Werkwijze Ruiter Dakkapellen

Productie in eigen fabriek

Vakmanschap en kwaliteit staan centraal bij de productie van uw prefab dakkapel. Iedere dakkapel wordt onder ideale omstandigheden geprefabriceerd in onze fabriek door ervaren vakmensen. Zo waarborgen wij de kwaliteit.

Meer informatie

Plaatsen van de prefab dakkapel

Binnen 1 dag staat uw dakkapel er op! Tussen ca. 07.00 en 09.00 arriveren de monteurs met de dakkapel en in de loop van de middag zijn ze weer weg én hebben ze al het afval mee terug genomen.

Meer informatie


Laat uw prefab dakkapel plaatsen door specialisten

Ruiter Dakkapellen is al ruim 40 jaar een echte specialist voor prefab dakkapellen en prefab dakopbouwen. Door ons volledig toe te leggen op het vervaardigen van dit ene product, kunnen wij kwaliteit garanderen. Logisch, we doen immers niet anders! Alle prefab dakkapellen worden met de grootste zorg op maat gemaakt, volledig volgens uw specificaties in onze gespecialiseerde dakkapellen fabriek. Wij zijn pas tevreden als u dat bent! 

Zorgeloos en snel uw woonruimte uitbreiden? Wij helpen u bij de aanvraag van uw dakkapel vergunning en plaatsen de dakkapel al binnen één dag! 
 

Van kunststof- of houten dakkapel tot prefab dakopbouw

Ruiter dakkapellen plaatst gemiddeld 3500 prefab dakkapellen per jaar. U heeft hierbij de keuze uit kunststof dakkapellen, een dakkapel van hout, een prefab dakopbouw, nokverhoging en meer.

De dakkapel kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, laat u hierover adviseren door onze specialisten. Daarnaast ontvangt u een garantiecertificaat dat bij verhuizing overdraagbaar is. En u kunt voor het onderhouden van uw dakkapel gebruik maken van onze Ruiter Dakkapellen garantiedienst. 

 Ervaringen en projecten

Slapen in een gezonde ruimte

"Van bedompte zolder naar gezonde slaapomgeving"

Ervaring Vanessa

Van rommelzolder naar luxe badkamer

"In de avondzon lig ik heerlijk te badderen"

Ervaring Tilly

Bijzondere dakopbouw in Den Helder

Maximale ruimtewinst en gegarandeerd woongenot.

Meer informatie


Renovatie Van der Pekbuurt Amsterdam

Ruiter Projecten heeft speciaal voor de Van de Pekbuurt dakkapellen ontwikkeld met de beeldbepalende uitstraling van toen, in een duurzame uitvoering van nu.

Meer informatie