Ruiter Dakkapellen, ruimte om te groeien

Luxe badkamer in Oostkapelle (ZL)

In de avondzon lig ik heerlijk te badderen

Met Ruiter Dakkapellen van rommel zolder naar luxe badkamer

Tilly (60) uit Oostkapelle: ”Toen ook onze jongste de deur uit ging, hadden wij in eens heel veel ruimte met z’n tweeën. Toen dacht ik: die luxe verwen badkamer moest er maar eens van komen. Samen met een interieurarchitect zijn we aan de slag gegaan. Dat er meer licht en ruimte nodig was, was wel duidelijk."

Rustig rondkijken in de showroom

”In de dakkapel showrom zijn we gaan rondkijken. Ik ben nogal visueel ingesteld dus ik wilde ook echt met mijn eigen ogen zien wat een investering in een dakkapel zou opleveren. De dakkapel specialist begreep onze wensen en de strakke vormgeving van de interieurarchitect. Zo hebben we direct spotjes in het plafond van de dakkapel laten opnemen en hebben we gekozen voor onderhoudsarme, strakke kunststof kozijnen die bovendien zeer goed tegen vochtdampen kunnen. Ook de tip voor HR++ glas voor extra isolatie was erg fijn.
 

Ruime badkamer

Het resultaat is verbluffend. Met de avondzon door de ramen lig ik bijna elke dag heerlijk te badderen. Henk komt er vaak gewoon even bij zitten met een glaasje wijn. De badkamer is ruim genoeg!”

U wilt uw dakkapel toch ook eerst zien, voordat u investeert?

Breng een bezoek aan de grootste dakkapel showrooms van Nederland en laat geheel vrijblijvend een dakkapel offerte opmaken passend bij uw persoonlijke wensen.