Ruiter Dakkapellen, ruimte om te groeien

Maximale ruimtewinst in Amstelveen (NH)

Als een standaard dakkapel onvoldoende stahoogte geeft

Ruiter dakopbouwen en specials

Naast dakkapellen levert Ruiter ook dakopbouwen en specials. Als een standaard dakkapel bijvoorbeeld onvoldoende stahoogte geeft, biedt een dakopbouw u de ruimte die u wenst. Of als uw gevel een bijzondere bekleding heeft, maakt Ruiter uw dakkapel of dakopbouw bijpassend. Specifieke wensen vertalen wij naar een product op maat, natuurlijk met dezelfde kwaliteitsstandaard als voor dakkapellen geldt. Precies zoals u van ons gewend bent.

Dakopbouw in Amstelveen 

De dakopbouw in dit voorbeeld heeft voor vele, vierkante meters extra gezorgd op de zolderverdieping van een familie uit Amstelveen. Met een dakopbouw wordt een compleet nieuwe etage gerealiseerd die naar keuze ingericht kan worden als bijvoorbeeld luxe badkamer, studio of master bedroom. Net waar behoefte aan is! 

Advies op maat in de showroom

Wilt u weten wat in uw situatie mogelijk is? In de dakkapel showroom kunt u een adviesgesprek met een dakkapel professional aangaan. Uw wensen worden in kaart gebracht en er wordt besproken wat mogelijk is. U ontvangt van ons een advies op maat en een heldere prijsopgave. Kijk ook even op onze pagina dakopbouwen en specials om alvast inspriratie op te doen.