dakkapel in kleine badkamer voor meer ruimte

Luxe badkamer in Oostkapelle

In de avondzon lig ik heerlijk te badderen

Met Ruiter Dakkapellen van rommel zolder naar luxe badkamer

Tilly (60) uit Oostkapelle: ”Toen ook onze jongste de deur uit ging, hadden wij in eens heel veel ruimte met z’n tweeën. Toen dacht ik: die luxe verwen badkamer moest er maar eens van komen. Samen met een interieurarchitect zijn we aan de slag gegaan. Dat er meer licht en ruimte nodig was, was wel duidelijk."

Het resultaat is verbluffend. Met de avondzon door de ramen lig ik bijna elke dag heerlijk te badderen. Henk komt er vaak gewoon even bij zitten met een glaasje wijn. De badkamer is ruim genoeg!”

Rustig rondkijken in de vestiging

”In de dakkapel vestiging zijn we gaan rondkijken. Ik ben nogal visueel ingesteld dus ik wilde ook echt met mijn eigen ogen zien wat een investering in een dakkapel zou opleveren. De dakkapel specialist begreep onze wensen en de strakke vormgeving van de interieurarchitect. Zo hebben we direct spotjes in het plafond van de dakkapel laten opnemen en hebben we gekozen voor onderhoudsarme, strakke kunststof kozijnen die bovendien zeer goed tegen vochtdampen kunnen. Ook de tip voor HR++ glas voor extra isolatie was erg fijn.

Benieuwd naar meer afgeronde projecten?

Ruiter Dakkapellen heeft meer dan 40 jaar ervaring.
Wekelijks mogen wij vele tientallen woningeigenaren en huurders van extra wooncomfort voorzien. Dat betekent een paar honderd per maand en een veelvoud daarvan per jaar. Ervaring genoeg en dat merkt u aan alles!

Afgeronde projecten bekijken
Technische specificaties dakkapel. Kinderen bovenop een dakkapel.

Ruimte om te groeien

Laat je inspireren