Uitstel van executie programma, dakkapel Arnhem.

Uitstel van Executie in Arnhem

Hogere verkoopprijs door succesvolle zolderverbouwing

Noodzakelijke verkoop

Ruiter Dakkapellen ondersteunt geregeld het doortastende team van specialisten in het programma "Uitstel van Executie" onder leiding van Martijn Krabbé. In deze situatie gaat het om Michael uit Arnhem die in een financiële crisis zit, waardoor zijn woning verkocht dreigt te worden op de executieveiling. Om Michael te behoeden voor nog meer financiële schade, wordt zijn woning verbouwd en op de reguliere huizenmarkt verkocht.

Waardevermeerdering van de woning

Ruiter Dakkapellen plaatst geheel vrijblijvend een dakkapel op de zolder van Michael. Hiermee verandert de krappe, donkere zolder in een volwaardige leefruimte en telt bij de taxatie van de woning voor 100% mee. Opslagruimte daarentegen slechts een derde. Een Ruiter Dakkapel zorgt dus niet alleen voor meer daglicht en comfort, maar ook voor waardevermeerdering van de woning.

Supersnelle service

In de uitzending van “Uitstel van Executie” wordt met spoed een dakkapel besteld bij Ruiter Dakkapellen. Door het inzetten van de supersnelle service Snelkapel zit er binnen no-time een prachtige dakkapel van twee kamers breed op de woning van Michael. De Arnhemmer is dik tevreden. Zijn woning is voor een mooi bedrag verkocht.

Benieuwd naar meer afgeronde projecten?

Ruiter Dakkapellen heeft meer dan 40 jaar ervaring.
Wekelijks mogen wij vele tientallen woningeigenaren en huurders van extra wooncomfort voorzien. Dat betekent een paar honderd per maand en een veelvoud daarvan per jaar. Ervaring genoeg en dat merkt u aan alles!

Afgeronde projecten bekijken

Ruimte om te groeien

Laat je inspireren