Grote witte dakkapel van 20 meter in Leeuwarden. Buitenaanzicht.

Mega dakkapel van 20 meter

Buren in Leeuwarden kiezen voor één gezamenlijke dakkapel

Bezoek een dakkapel vestiging

Vier buren hebben de handen in één geslagen in de zoektocht naar een geschikte dakkapel ter uitbreiding van de zolders. Tijdens een advies op maat in de dakkapel vestiging zijn de buren tot overeenstemming gekomen. Het resulteerde in een aaneengesloten mega dakkapel van 20 meter over de volledige breedte van het dak!

Dakkapel plaatsen in Leeuwarden

De professionele montageploeg van Ruiter Dakkapellen heeft de mega klus toch binnen één dag weten te klaren. Op dag twee van plaatsing is de laatste hand gelegd aan de afwerking. Overeenstemming in het gebruik van de extra ruimte hoefden de buren uit Leeuwarden niet te hebben. De zolders zijn met veel extra licht en ruimte in gebruik genomen voor de verschillende woonwensen: kinderkamer, werkkamer, meditatieruimte en hobbyzolder.

Dakkapel vergunning

Omdat de dakkapel niet binnen de regels van vergunningsvrij viel, heeft Ruiter Dakkapellen tevens ondersteund in de dakkapel vergunning en zijn de wensen afgestemd op de eisen van de gemeente. Een hoop geregel werd zo uit handen genomen.

Benieuwd naar meer afgeronde projecten?

Ruiter Dakkapellen heeft meer dan 40 jaar ervaring.
Wekelijks mogen wij vele tientallen woningeigenaren en huurders van extra wooncomfort voorzien. Dat betekent een paar honderd per maand en een veelvoud daarvan per jaar. Ervaring genoeg en dat merkt u aan alles!

Afgeronde projecten bekijken
Witte ruime dakkapel kinderkamer, kind spelend met ballenbak.

Ruimte om te groeien

Laat je inspireren