Dakkapel Amstelveen, hoekdakkapel buitenaanzicht.

Hoekdakkapel in Amstelveen

Ruimtewinst XL

Ruimtewinst XL met een bijzondere hoekdakkapel

Deze ruime hoekdakkapel heeft in Amstelveen voor een goede investering in een bestaande woning gezorgd. Het aantal vierkante meters is met deze hoekdakkapel perfect uitgebreid. Ruimtewinst XL! De nieuwe voldwaardige etage kan meteen ingericht worden: een droom van een slaapkamer, een luxe badzaal of een tiener domein.

Advies op maat in de vestigingen

Een dakkapel van Ruiter wordt altijd op maat en naar uw wens geproduceerd. Wilt u weten meer weten over de ruimtewinst met een hoekdakkapel, kom langs in de vestiging. Wij vertellen u graag meer. 

Maximale ruimtewinst, wat zijn de mogelijkheden 

Wij kunnen uw specifieke wensen vertalen naar een dakkapel of dakopbouw van hoge kwaliteit. Er is veel mogelijk. Door onze jarenlange ervaring en eigen dakkapellen fabriek kunnen wij ook uw specifieke wensen in vervulling laten gaan. Een dakkapel van Ruiter wordt altijd met de beste materialen en volgens hoge kwaliteitsnormen geproduceerd. Dat zorgt voor jarenlang extra wooncomfort. Neem eens een kijkje bij onze dakopbouwen en dakkapellen specials

Benieuwd naar meer afgeronde projecten?

Ruiter Dakkapellen heeft meer dan 40 jaar ervaring.
Wekelijks mogen wij vele tientallen woningeigenaren en huurders van extra wooncomfort voorzien. Dat betekent een paar honderd per maand en een veelvoud daarvan per jaar. Ervaring genoeg en dat merkt u aan alles!

Afgeronde projecten bekijken
Witte ruime dakkapel kinderkamer, kind spelend met ballenbak.

Ruimte om te groeien

Laat je inspireren