Dakkapel plaatsen Amsterdam Noord door Ruiter Dakkapellen.

Goed gepland vakwerk

Het proces verliep snel, vlekkeloos en boven onze verwachtingen

Meer ruimte en licht met een dakkapel én dakraam

Gezinsuitbreiding is één van de meest gehoorde redenen van mensen die op zoek zijn naar meer ruimte voor hun woning. Zo ook deze familie uit Amsterdam. Hun zolderverdieping, ruim opgezet maar zonder indeling, kon wel een make-over gebruiken. Een nieuw slaapkamer was de wens en meer licht in de wasruimte. Ruiter Dakkapellen heeft deze familie voorzien van een mooie dakkapel en een dakraam. Zo wordt de zolder zonder indeling een volwaardige etage met een slaapkamer, wasruimte en speelplek voor de kinderen.

Onze verwachtingen ruimschoots overtroffen

Maartje: “Al om 6.45 uur stonden de dakkapel monteurs voor onze deur. Mooi op tijd en stuk voor stuk aardige mannen. Ik kan niet anders zeggen dan dat de planning perfect verliep en dat alle werkzaamheden in goed overleg zijn uitgevoerd. Onze dakkapel stond voor het middaguur op het dak“

“Het is prettig als vakmensen met je meedenken over de juiste plek van de dakkapel zodat er in de toekomst eventueel nog een kast ingebouwd kan worden. Maar ook hebben ze ons geadviseerd waar de spotjes moeten komen in de dakkapel en hoe hoog het dakraam geplaatst moet worden om mooi uitzicht en optimale lichtinval te creëren. En wat ook heel fijn was: er werden rubbermatten in de dakgoot geplakt om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk regen geluidsoverlast was (de plaatsingsdag was nogal regenachtig).”

“Het heeft onze verwachting ruimschoots overtroffen. Van te voren vorm je je een beeld van het eindresultaat en het is dan een zeer aangename verrassing als het nog groter blijkt te zijn dan verwacht. De afwerking was ook prima; strak en schilderklaar opgeleverd. Alles wordt nu mooi geschilderd en we kunnen niet wachten om onze nieuwe slaapkamer in te richten.”

Benieuwd naar meer afgeronde projecten?

Ruiter Dakkapellen heeft meer dan 40 jaar ervaring.
Wekelijks mogen wij vele tientallen woningeigenaren en huurders van extra wooncomfort voorzien. Dat betekent een paar honderd per maand en een veelvoud daarvan per jaar. Ervaring genoeg en dat merkt u aan alles!

Afgeronde projecten bekijken
Witte ruime dakkapel kinderkamer, kind spelend met ballenbak.

Ruimte om te groeien

Laat je inspireren