Dakkapel-Wognum_eindresultaat.jpg

Schuin pannendak Wognum

Transport op maat ook geen probleem voor Ruiter

Dakkapel schuin pannendak

Een dakkapel geïntegreerd in het dakvlak, tenminste zo lijkt het. Wanneer er voldoende ruimte is en uw dak voldoet aan de juiste voorwaarden kunt u kiezen voor een dakkapel met schuin pannendak. Zo hebben wij in Wognum dit fraaie exemplaar op een woning geplaatst. Zo ziet u, er is van alles mogelijk met een Ruiter dakkapel!

Transport op maat

Een dakkapel wordt in de Ruiter Dakkapellen fabriek exact op maat gemaakt. En soms vereist een bepaalde dakkapel ook een transport op maat. In Wognum hadden we te maken met een toegangshek naar de woning dat eigenlijk te smal was om deze dakkapel door te laten. Daar moet van te voren een oplossing voor bedacht worden, zodat op de dag van plaatsing de dakkapel zonder problemen en op schema geplaatst kan worden. In dit geval is een constructie bedacht voor de aanhanger waardoor de dakkapel in de hoogte werd getild. Zo past hij wel over het hek in plaats van er door heen. Een typisch voorbeeld van meedenken en goed voorbereid aan een project beginnen. 

Dakkapel advies

Breng een bezoek aan de grootste dakkapel showrooms van Nederland en laat geheel vrijblijvend een dakkapel offerte opmaken passend bij uw persoonlijke wensen.

Bijzonder-transport-dakkapel-wognum.jpg

Transport

null

Speciaal-transport-dakkapel-wognum.jpg

Past precies

Dakkapel-Wognum-in-de-hijsbanden.jpg

Hijsen

Dakkapel-Wognum-hijsen.jpg

Hijsen

null

Schuin-pannendak-Wognum.jpg

Bijna op het dak

Schuin-pannendak-dakkapel-Wognum.jpg

Hij staat

Vooraanzicht-dakkapel-Wognum.jpg

Vooraanzicht

Wognum-eindresultaat.jpg

Mooi resultaat

Dakkapel_achter_1530x1026.png

Benieuwd naar meer afgeronde projecten?

Ruiter Dakkapellen heeft meer dan 40 jaar ervaring.
Wekelijks mogen wij vele tientallen woningeigenaren en huurders van extra wooncomfort voorzien. Dat betekent een paar honderd per maand en een veelvoud daarvan per jaar. Ervaring genoeg en dat merkt u aan alles!

Afgeronde projecten bekijken
Dakkapel_kinderkamer_2.JPG.png

Ruimte om te groeien

Laat je inspireren