Dakkapel Almere, wit, schuin buitenaanzicht.

Dakkapel Almere Haven

Alles super verlopen. En wat een aardige jongens!

Supersnelle plaatsing dakkapel

Bij de familie Brits uit Almere Haven is onlangs een nieuwe dakkapel geplaatst. De professionele dakkapel monteurs van Ruiter Dakkapellen hebben er voor gezorgd dat binnen één dag de oude dakkapel is vervangen voor een mooi nieuw exemplaar.

Bekijk op de pagina Dakkapel Almere waar de dichtstbijzijnde Ruiter Dakkapellen vestiging te vinden is.

Een dikke tien!

Yvonne Brits: "Vandaag is onze dakkapel geplaatst in Almere Haven, alles is super verlopen. Wat een aardige jongens kwamen vandaag! Het was gezellig. Vriendelijke medewerkers en supersnel was de oude dakkapel verwijderd en de nieuwe dakkapel op z'n plaats. We willen vooral de medewerker bedanken op de vestiging Almere die alles in gang heeft gezet. En de medewerkers die het kwamen uitvoeren. Een dikke tien krijgen jullie en als we in de buurt een dakkapel specialist kunnen aanraden dan zijn jullie het wel. Heel erg bedankt, ik wil ook speciaal Frank van vestiging Almere bedanken. En hem een hele warme douche toewensen. In één woord geweldig!"

Benieuwd naar meer afgeronde projecten?

Ruiter Dakkapellen heeft meer dan 40 jaar ervaring.
Wekelijks mogen wij vele tientallen woningeigenaren en huurders van extra wooncomfort voorzien. Dat betekent een paar honderd per maand en een veelvoud daarvan per jaar. Ervaring genoeg en dat merkt u aan alles!

Afgeronde projecten bekijken

Ruimte om te groeien