Ruiter Dakkapellen, ruimte om te groeien

Tips voor een veilige kinderkamer op zolder


"Een veilige en comfortabele kinderkamer"

"Gaat u een (extra) kinderkamer creëeren? Dan zijn een aantal zaken extra belangrijk. De kamer moet rust en comfort bieden, maar vooral ook veilig zijn. Onze dakkapellen bestaan uit uitsluitend de beste materialen en door de vele opties en accessoires creëert u een fijne en toekomstbestendige plek voor uw kindje om op te groeien."

Namens N​iek en zijn team,

Ed Masselink
Verkoopadviseur Showroom Nieuw-VennepDe hoogste isolatiewaarde

Een aangename temperatuur in de kinderkamer, zowel in de zomer als in de winter. Dat is wat u wilt voor uw kindje. Goede isolatie levert niet alleen meer wooncomfort op, het verlaagd ook de energiekosten. Een Ruiter dakkapel wordt opgebouwd uit duurzame materialen met hoge isolatiewaarden. Wij maken de dakkapelconstructie vanaf de wettelijk vastgelegde RC-waarde tot en met elke gewenste hogere waarde.

Ook kunt kiezen uit verschillende soorten glas. Geluidswerend glas kan bijvoorbeeld prettig zijn in een kinderkamer!

  • Hoog-Rendements++ isolatieglas
  • 4 seizoenenglas
  • Triple isolatieglas
Video: Isolatie

Een optimaal klimaat voor een goede nachtrust

Een goede nachtrust is niet alleen voor uw kindje belangrijk, maar ook voor uzelf erg fijn! Er zijn verschillende mogelijkheden om een optimaal klimaat te creëren in de kinderkamer, zodat iedereen in huis lekker kan slapen. Een aantal opties waar u aan kunt denken zijn:

  • Ventilatieroosters
  • Triple glas
  • Zonwering (screens)
  • Rolluik
  • Airconditioning

En om uw kindje te beschermen tegen vervelende muggen en andere beestjes in de kamer, kunnen wij ook insectenhorren bij uw dakkapel leveren.

Opties en accessoires

Bekijk onze dakkapel video's

Met een dakkapel van Ruiter bent u verzekerd van het mooiste hout, de beste dakbedekking, de sterkste constructie, de hoogste isolatiewaarde en de schoonste lucht. Hoe we dat doen? Dan laten we u zien in een aantal video’s.

Bekijk video's