Ruiter Dakkapellen, ruimte om te groeien

Dakkapel tips & inspiratie voor uw zolderverbouwing

Waarom nu hét moment is om een dakkapel aan te schaffen?

Je kunt de deur niet uit en beseft misschien juist daardoor dat wat extra ruimte in huis geen kwaad kan. Ruimte voor bijvoorbeeld een 'echt' thuiskantoor, sport-/hobbykamer of misschien hebben jullie wel een babykamer nodig... Ontdek hier waarom juist nu hét moment is om een dakkapel te kopen.

Lees verder

5 redenen waarom investeren in uw zolder een goed idee is

Denkt u eraan om uw zolder te renoveren? Dan staat u op het punt om een goede beslissing te nemen. Het renoveren van uw zolder met een dakkapel of dakopbouw heeft namelijk heel veel voordelen. Bent u benieuwd welke voordelen dat zijn? Lees dan gerust even verder.

Lees verder

Bekijk onze dakkapel video's

Met een dakkapel van Ruiter bent u verzekerd van het mooiste hout, de beste dakbedekking, de sterkste constructie, de hoogste isolatiewaarde en de schoonste lucht. Hoe we dat doen? Dan laten we u zien in een aantal video’s.

Bekijk video's

6 tips voor een gezonde kinderkamer op zolder

Is er een kindje op komst, of worden uw kinderen groter en krijgen ze behoefte aan meer ruimte? Lees onze tips voor een kinderkamer op zolder!

Lees verder

Een extra kamer van uw zolder maken doet u zo!

Kunt u wel wat ruimte gebruiken voor een extra kamer, maar is verhuizen geen optie? Dan is het creëren van één of meerdere extra kamers op uw zolder met een dakkapel of dakopbouw een goed idee. Hierdoor is het helemaal niet meer nodig om te verhuizen voor meer leefruimte. Bent u benieuwd hoe u dit aan kunt pakken? Lees dan vooral even verder!

Lees verder

Verhuizen of verbouwen?

Vooral in deze oververhitte tijden op de woningmarkt zijn onze ruimdenkende oplossingen meer dan ooit dé uitkomst om woonwensen te realiseren en leiden onze dakkapellen tot een waardevermeerdering van uw huis.
 

Lees verder

Waardevermeerdering huis

Een fijne prijs in de loterij, een financiële meevaller, het jaarlijkse vakantiegeld: maar al te vaak is het geld al uitgegeven voordat je er erg in hebt. Zonde, toch? Ruud investeerde een onverwachte meevaller in een dakkapel voor zijn woning.

Lees verder

VR ervaring in de showroom

In een aantal van onze showrooms kunt u uw nieuwe zolder met Virtual Reality bekijken. U waant zich in een compleet ingerichte zolderverdieping met uitzicht en u kunt zelfs de dakkapel van de buitenkant, op grote hoogte, bekijken.

Lees verder

Dakkapel tips

Handige tips die u niet mag missen bij de aankoop van uw dakkapel! Een greep uit de kennis van onze specialisten. Zij weten precies waar u op moet letten door hun ruime ervaring.

Lees verder

Creëer een sfeervolle slaapkamer

Met Ruiter Dakkapellen kunt u uw zolder verbouwen tot een ruime slaapkamer. Onze luxe dakkapellen zorgen voor meer licht en ruimte in uw zolder.

Lees verder

Zolder als thuiskantoor

Steeds vaker werken we thuis. En hoe belangrijk is dan een goed ingerichte werkplek! Die werkplek wordt vaak op de zolderverdieping van een woning ingericht. Met een dakkapel wordt meer ruimte en belangrijker nog, meer licht gecreëerd op de zolderverdieping. 

Lees verder