Ruiter Dakkapellen, ruimte om te groeien

Tips en inspiratie van onze specialisten

"Laat uw zolder tot leven komen! Op deze pagina vindt u handige tips, interessante artikelen en inspirerende video's. Wellicht helpt het u in uw keuzeproces bij de aanschaf van een dakkapel."


Namens N​iek en zijn team,

Ed Masselink
Verkoopadviseur Showroom Nieuw-Vennep

Dakkapel tips

Handige tips die u niet mag missen bij de aankoop van uw dakkapel! Een greep uit de kennis van onze specialisten. Zij weten precies waar u op moet letten door hun ruime ervaring.

 

Lees verder

Bekijk onze dakkapel video's

Met een dakkapel van Ruiter bent u verzekerd van het mooiste hout, de beste dakbedekking, de sterkste constructie, de hoogste isolatiewaarde en de schoonste lucht. Hoe we dat doen? Dan laten we u zien in een aantal video’s.

Bekijk video's

Verhuizen of verbouwen?

Vooral in deze oververhitte tijden op de woningmarkt zijn onze ruimdenkende oplossingen meer dan ooit dé uitkomst om woonwensen te realiseren en leiden onze dakkapellen tot een waardevermeerdering van uw huis.
 

Lees verder

Waardevermeerdering huis

Een fijne prijs in de loterij, een financiële meevaller, het jaarlijkse vakantiegeld: maar al te vaak is het geld al uitgegeven voordat je er erg in hebt. Zonde, toch? Ruud investeerde een onverwachte meevaller in een dakkapel voor zijn woning.

Lees verder

VR ervaring in de showroom

In een aantal van onze showrooms kunt u uw nieuwe zolder met Virtual Reality bekijken. U waant zich in een compleet ingerichte zolderverdieping met uitzicht en u kunt zelfs de dakkapel van de buitenkant, op grote hoogte, bekijken.

Lees verder

Nieuws

Nieuwe showrooms, vermeldingen in de media, open dagen en sponosringen. Dit en meer vindt u in het nieuwsoverzicht.

Bekijk hier het laatste nieuws van en over Ruiter Dakkapellen.

Nieuws

Creëer een sfeervolle slaapkamer

Met Ruiter Dakkapellen kunt u uw zolder verbouwen tot een ruime slaapkamer. Onze luxe dakkapellen zorgen voor meer licht en ruimte in uw zolder.

Lees verder

Zolder als thuiskantoor

Steeds vaker werken we thuis. En hoe belangrijk is dan een goed ingerichte werkplek! Die werkplek wordt vaak op de zolderverdieping van een woning ingericht. Met een dakkapel wordt meer ruimte en belangrijker nog, meer licht gecreëerd op de zolderverdieping. 

Lees verder