Ruiter Dakkapellen, ruimte om te groeien

Ruimtewinst in Rotterdam (ZH)

Kinderen dolblij met grotere kamers

Twee dakkapellen, zoveel extra woonruimte

In Rotterdam hebben wij voor een gezin extra woonruimte gecreëerd met maar liefst twee dakkapellen. Deze dakkapellen zorgen voor ruimere kamers voor de kinderen, die hier heel blij mee zijn. 

Onze kinderen zijn dolblij met de grotere kamers

"Heel gelukkig zijn we met de extra ruimte en licht van onze twee dakkapellen. Dit biedt zoveel meer extra aan de woning. Het plaatsen is een dag gebeurd. ’s Ochtends vroeg komen de mannen de gaten in de daken zagen en later op de dag komt de grote vrachtwagen met kraan met de twee op maat gemaakte dakkapellen. Deze worden erin gezet en klaar is Kees! De volgende dag werd er netjes afgetimmerd zodat we ook weer opbergruimte achter de schuifschotten hadden. In de showroom hebben we alle tijd gekregen voor uitleg en de vele mogelijkheden. Daar hebben we zorgvuldig onze keuzes kunnen maken.

Wat mij nog het meeste bijblijft van de Ruiter Dakkapellen is de naservice. Er moesten nog een paar puntjes op de i gezet worden. Een servicemonteur was snel ter plaatse en loste dit snel en netjes op."

Met dank aan de mooie reactie van [naam beschermd], te Rotterdam.

Advies op maat van Ruiter Dakkapellen

In de showrooms van Ruiter Dakkapellen krijgt u een gedegen advies op maat. Al uw specifieke wensen worden in kaart gebracht en wij denken verder met u mee. Biedt een standaard dakkapel onvoldoende stahoogte, dan is een dakopbouw een mooie oplossing. Zoals u van ons mag verwachten is een dakopbouw uit dezelfde hoogwaardige kwaliteitsmaterialen opgebouwd. En informeer ook naar de uitbreidings opties en accessoires, zo veel is mogelijk! 

Goede voorbereiding is jarenlang extra wooncomfort

Download het gratis stappenplan voor het aanschaffen van een dakkapel.