Ruiter Dakkapellen, ruimte om te groeien

Mega dakkapel van 20 meter (FR)

Buren in Leeuwarden kiezen voor één gezamelijke dakkapel

Bezoek aan de dakkapel showroom

Vier buren hebben de handen inéén geslagen in de zoektocht naar een geschikte dakkapel ter uitbreiding van de zolders. Tijdens een advies op maat in de dakkapel showroom zijn de buren tot overeenstemming gekomen. Het resulteerde in een aaneengesloten mega dakkapel van 20 m over de volledige breedte van het dak!

Dakkapel vergunning

Omdat de dakkapel niet binnen de regels van vergunningsvrij viel, heeft Ruiter Dakkapellen tevens ondersteund in de dakkapel vergunning en zijn de wensen afgestemd op de eisen van de gemeente. Een hoop geregel werd zo uit handen genomen.

 

Dakkapel plaatsen in Leeuwarden

De professionele montageploeg van Ruiter Dakkapellen heeft de mega klus toch binnen één dag weten te klaren. Op dag twee van plaatsing is de laatste hand gelegd aan de afwerking. Overeenstemming in het gebruik van de extra ruimte hoefden de buren uit Leeuwarden niet te hebben. De zolders zijn met de extra licht en ruimte in gebruik genomen voor de verschillende woonwensen: kinderkamer, werkkamer, meditatieruimte en hobbyzolder.

 

U wilt uw dakkapel toch ook eerst zien, voordat u investeert?

Breng een bezoek aan de grootste dakkapel showrooms van Nederland en laat geheel vrijblijvend een dakkapel offerte opmaken passend bij uw persoonlijke wensen.