Ruiter Dakkapellen, ruimte om te groeien

Kwaliteitsmaterialen (DR)

Dat geeft vertrouwen voor de toekomst

9,9 voor de kwaliteit van de dakkapel materialen

Als dakkapel marktleider staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Een Ruiter dakkapel is opgebouwd uit enkel A-materialen van hoge kwaliteit. In het klantonderzoek scoorden onze dakkapel materialen zeer hoog. De materialen van Ruiter Dakkapel kregen een 9,9!
(Bron: Klantonderzoek Permanent Meten SIS bv)

Een volwaardige etage

Carla: ”Onze dochter wordt een echte meid en heeft behoefte aan haar eigen slaapkamer. Met een dakkapel wordt de zolder de perfecte ruimte voor haar en haar vriendinnen. Duurzaamheid is voor ons erg belangrijk. Wij willen zorgeloos kunnen genieten van onze dakkapel investering zonder veel onderhoud. Kwaliteit staat op nummer 1!"

Komo-keurmerk

"Ruiter Dakkapellen gebruikt materialen met het Komo-keurmerk. Dat geeft vertrouwen voor de toekomst. Bovendien hebben de sandwichplaten een hoge isolatiewaarde en met de kunststof bekleding hoeven we niet meer het dak op voor het schilderwerk. Wel zo veilig! De Keralit® delen zijn voorzien van houtnerf en geeft toch de allure van een ambachtelijk houten dakkapel.

De zolder is een volwaardige etage geworden. Onze dochter heeft er een echte meiden slaapkamer van gemaakt. Mocht ze ooit uit huis gaan, dan betrek ik de lichte ruimte als mijn hobby atelier. Heerlijk!”

 

U wilt uw dakkapel toch ook eerst zien, voordat u investeert?

Breng een bezoek aan de grootste dakkapel showrooms van Nederland en laat geheel vrijblijvend een dakkapel offerte opmaken passend bij uw persoonlijke wensen. 

Goede voorbereiding is jaren extra wooncomfort

Download het gratis stappenplan voor het aanschaffen van een dakkapel.