Kwaliteitsmaterialen

Dat geeft vertrouwen voor de toekomst

9,9 voor de kwaliteit van de dakkapel materialen

Als dakkapel marktleider staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Een Ruiter dakkapel is opgebouwd uit enkel A-materialen van hoge kwaliteit. In het klantonderzoek scoorden onze dakkapel materialen zeer hoog. De materialen van Ruiter Dakkapel kregen een 9,9!
(Bron: Klantonderzoek Permanent Meten SIS bv)

Een volwaardige etage

Carla: ”Onze dochter wordt een echte meid en heeft behoefte aan haar eigen slaapkamer. Met een dakkapel wordt de zolder de perfecte ruimte voor haar en haar vriendinnen. Duurzaamheid is voor ons erg belangrijk. Wij willen zorgeloos kunnen genieten van onze dakkapel investering zonder veel onderhoud. Kwaliteit staat op nummer 1!"

Komo-keurmerk

"Ruiter Dakkapellen gebruikt materialen met het Komo-keurmerk. Dat geeft vertrouwen voor de toekomst. Bovendien hebben de sandwichplaten een hoge isolatiewaarde en met de kunststof bekleding hoeven we niet meer het dak op voor het schilderwerk. Wel zo veilig! De Keralit® delen zijn voorzien van houtnerf en geeft toch de allure van een ambachtelijk houten dakkapel.

De zolder is een volwaardige etage geworden. Onze dochter heeft er een echte meiden slaapkamer van gemaakt. Mocht ze ooit uit huis gaan, dan betrek ik de lichte ruimte als mijn hobby atelier. Heerlijk!”

Benieuwd naar meer afgeronde projecten?

Ruiter Dakkapellen heeft meer dan 40 jaar ervaring.
Wekelijks mogen wij vele tientallen woningeigenaren en huurders van extra wooncomfort voorzien. Dat betekent een paar honderd per maand en een veelvoud daarvan per jaar. Ervaring genoeg en dat merkt u aan alles!

Afgeronde projecten bekijken
Witte ruime dakkapel kinderkamer, kind spelend met ballenbak.

Ruimte om te groeien

Laat je inspireren