Ruiter Dakkapellen, ruimte om te groeien

Dakkapel showroom in Purmerend

Laat u inspireren in onze showroom

Extra wooncomfort voor uw woning in Purmerend

U woont in een fijne buurt, de kinderen gaan er naar school, de vrienden wonen in de buurt en de sportvereniging is op steenworp afstand. Geen reden om te verhuizen! Alleen het huis; als dat nou iets groter zou zijn. Dat kan met een Ruiter Dakkapel in 1 dag! Dankzij meer dan 40 jaar ervaring zorgt Ruiter Dakkapellen voor dakkapellen en zolder oplossingen die exact op uw wensen aansluiten en jaren lang extra wooncomfort garanderen.

Vrijdag 16 september zijn we geheel gesloten i.v.m. een opleidingsdag om u straks nog beter van dienst te zijn. Dank voor uw begrip.

Showroom bezoeken? Wij werken op afspraak, vul a.u.b. het formulier in

Maakt u alstublieft eerst een afspraak door het formulier in te vullen. Wij werken op afspraak, zodat wij iedereen voldoende tijd en ruimte kunnen geven om wensen en mogelijkheden te bespreken.

Vul het onderstaand formulier in. Wij nemen dan contact met u op om een adviesgesprek in te plannen.
 

Showroom Purmerend

Offerte of bezoek aanvragen
via formulier 'Adviesgesprek'

 

Openingstijden op afspraak
Wo t/m vr 09.00 tot 17.00 uur
Za 10.00 tot 16.00 uur

Adres (op afspraak)
Cantekoogweg 21
1442 LG Purmerend

Telefonisch
Terugbelverzoek adviseur via telefoniste 088-4321000 (nav lopende aanvraag)

Email
advies@ruiterdakkapellen.nl(n.a.v. lopende aanvraag)

* Vermeld a.u.b. in uw e-mails uw postcode en huisnummer, zodat wij uw bericht sneller kunnen behandelen.De mogelijkheden zijn eindeloos

De dakkapellen van Ruiter worden geheel naar wens in ons eigen dakkapellen fabriek gemaakt. Gaat u voor een kunststof dakkapel of een bepaald type dakopbouw, bijvoorbeeld met nokverhoging? Of wilt u alleen een dakraam laten plaatsen om het lichtinval op uw zolder aangenamer te maken? Bij Ruiter Dakkapellen zijn de mogelijkheden eindeloos. Bezoek onze showroom en vraag naar de mogelijkheden. Nu al benieuwd naar een prijslijst? Bekijk onze pagina met een indicatie van de kosten voor een dakkapel.