Ruiter Dakkapellen, ruimte om te groeien

Dakkapel showroom in Purmerend

Laat u inspireren in onze showroom

Extra wooncomfort voor uw woning in Purmerend

U woont in een fijne buurt, de kinderen gaan er naar school, de vrienden wonen in de buurt en de sportvereniging is op steenworp afstand. Geen reden om te verhuizen! Alleen het huis; als dat nou iets groter zou zijn. Dat kan met een Ruiter Dakkapel in 1 dag! Dankzij meer dan 40 jaar ervaring zorgt Ruiter Dakkapellen voor dakkapellen en zolder oplossingen die exact op uw wensen aansluiten en jaren lang extra wooncomfort garanderen.

Openingstijden en adres Purmerend


Di t/m vr 09.00 tot 17.00 uur
Za 10.00 tot 16.00 uur

Cantekoogweg 21
1442 LG Purmerend

088 4321 240
advies@ruiterdakkapellen.nl*

* Vermeld a.u.b. in uw e-mails uw postcode en huisnummer, zodat wij uw bericht sneller kunnen behandelen.


Moet ik een afspraak maken?

Ja, maakt u alstublieft eerst een afspraak. Wij willen voorkomen dat er te veel mensen tegelijk in de showroom aanwezig zijn.

Een afspraak maken kan eenvoudig via onderstaand formulier. Onze adviseur in Purmerend neemt dan contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Ruiter Dakkapellen in Purmerend

In onze showroom vindt u diverse modellen dakkapellen op ware grootte en een breed scala opties en accessoires. Wij hebben altijd een oplossing die bij u past. 

Totaal oplossing

Dankzij de samenwerking met Veldhuis Zonwering in Purmerend, treft u naast dakkapellen ook het meest complete aanbod van zonwering voor uw woning.

Maatregelen m.b.t. het corona virus - update 24 maart

Ruiter Dakkapellen volgt de adviezen van het RIVM. Voor nu houdt dat het volgende in:

  • Geen handen schudden
  • Bij gezondheidsklachten blijven onze werknemers thuis 
  • Wij houden rekening met de onderlinge afstand van 1,5 meter


Showrooms en afspraken

  • Winkels zijn verplicht om maatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat mensen afstand houden, bijvoorbeeld via een deurbeleid. Wij zien er bij onze showrooms op toe dat er niet te veel mensen binnen zijn én dat er voldoende afstand wordt gehouden. Houd hier zelf a.u.b. ook rekening mee als u een van onze showrooms bezoekt;
  • De showrooms zijn geopend volgens de tijden op deze pagina.
  • Voor de inmetingen en plaatsingen geldt ook dat deze doorgaan, met inachtneming van de eerder genoemde adviezen van het RIVM.

Indien u zelf gezondheidsklachten heeft, neem dan contact met ons op. De showroomafspraak kan dan telefonisch plaatsvinden of we kunnen de afspraak verplaatsen. Heeft u geen klachten, maar voelt u zich toch prettiger bij een telefonische afspraak, laat ons dit dan weten door contact op te nemen met de betreffende showroom.


Productie, plaatsing, montage en service

In de dakkapellenfabriek gaat de productie door, tevens kan de montage en service van de dakkapellen bij u thuis doorgaan met inachtneming van de adviezen van het RIVM.

Showrooms en contact

Afspraak met een adviseur plannen

Vul onderstaand formulier in om een afspraak met een adviseur in te plannen. De adviseur neemt contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Maakt u in deze periode liever geen afspraak in de showroom, dat begrijpen wij. Kies dan bij het veld 'Showroom' voor 'Telefonisch'.

Vælg dato

De mogelijkheden zijn eindeloos

De dakkapellen van Ruiter worden geheel naar wens in ons eigen dakkapellen fabriek gemaakt. Gaat u voor een kunststof dakkapel of een bepaald type dakopbouw, bijvoorbeeld met nokverhoging? Of wilt u alleen een dakraam laten plaatsen om het lichtinval op uw zolder aangenamer te maken? Bij Ruiter Dakkapellen zijn de mogelijkheden eindeloos. Bezoek onze showroom en vraag naar de mogelijkheden. Nu al benieuwd naar een prijslijst? Bekijk onze pagina met een indicatie van de kosten voor een dakkapel.