Ruiter Dakkapellen, ruimte om te groeien

Dakkapel showroom in Purmerend

Laat u inspireren in onze showroom

Extra wooncomfort voor uw woning in Purmerend

U woont in een fijne buurt, de kinderen gaan er naar school, de vrienden wonen in de buurt en de sportvereniging is op steenworp afstand. Geen reden om te verhuizen! Alleen het huis; als dat nou iets groter zou zijn. Dat kan met een Ruiter Dakkapel in 1 dag! Dankzij meer dan 40 jaar ervaring zorgt Ruiter Dakkapellen voor dakkapellen en zolder oplossingen die exact op uw wensen aansluiten en jaren lang extra wooncomfort garanderen.

Showroom bezoeken? Vul a.u.b. het formulier in

Maakt u alstublieft eerst een persoonlijk advies afspraak. Wij werken op afspraak, zodat wij iedereen een veilig bezoek aan onze showroom kunnen bieden. Wij willen iedereen voldoende tijd en ruimte geven om wensen en mogelijkheden te bespreken.

Vul het onderstaand formulier 'Persoonlijk advies aanvragen' in. Wij nemen dan contact met u op om een afspraak in te plannen.
 

Showroom Purmerend

Offerte of bezoek aanvragen
via formulier 'Persoonlijk advies'

 

Openingstijden
Di t/m vr 12.00 tot 17.00 uur
Za 10.00 tot 16.00 uur

Adres
Cantekoogweg 21
1442 LG Purmerend

Telefonisch
Terugbelverzoek adviseur via telefoniste 088-4321000 (nav lopende aanvraag)

Email
advies@ruiterdakkapellen.nl(n.a.v. lopende aanvraag)

* Vermeld a.u.b. in uw e-mails uw postcode en huisnummer, zodat wij uw bericht sneller kunnen behandelen.De mogelijkheden zijn eindeloos

De dakkapellen van Ruiter worden geheel naar wens in ons eigen dakkapellen fabriek gemaakt. Gaat u voor een kunststof dakkapel of een bepaald type dakopbouw, bijvoorbeeld met nokverhoging? Of wilt u alleen een dakraam laten plaatsen om het lichtinval op uw zolder aangenamer te maken? Bij Ruiter Dakkapellen zijn de mogelijkheden eindeloos. Bezoek onze showroom en vraag naar de mogelijkheden. Nu al benieuwd naar een prijslijst? Bekijk onze pagina met een indicatie van de kosten voor een dakkapel.