Ruiter Dakkapellen, ruimte om te groeien

Purmerend

Riant wonen in Purmerend
  • Cantekoogweg 21, 1442 LG Purmerend

Extra wooncomfort voor uw woning in Purmerend

U woont in een fijne buurt, de kinderen gaan er naar school, de vrienden wonen in de buurt en de sportvereniging is op steenworp afstand. Geen reden om te verhuizen! Alleen het huis; als dat nou iets groter zou zijn. Dat kan met een Ruiter Dakkapel in 1 dag! Dankzij meer dan 40 jaar ervaring zorgt Ruiter Dakkapellen voor dakkapellen en zolder oplossingen die exact op uw wensen aansluiten en jaren lang extra wooncomfort garanderen.

Kwaliteit die het verschil maakt

Alle Ruiter Dakkapellen zijn opgebouwd uit de beste materialen en volgens de eigen hoge kwaliteitsnormen geproduceerd. Een materiaal is immers pas echt goed, wanneer het ook deskundig wordt verwerkt. De lange levensduur krijgen onze dakkapellen voornamelijk door de zorg voor constructie (veiligheid), isolatie (energiekosten), vocht en ventilatie (gezondheid). Meer over de werkwijze van Ruiter Dakkapellen.
 

Openingstijden Purmerend
  • Di t/m vr 12.00 tot 17.00 uur
    Za 10.00 tot 16.00 uur

    Bel 088 4321 240

De mogelijkheden zijn eindeloos

De dakkapellen van Ruiter worden geheel naar wens in ons eigen dakkapellen fabriek gemaakt. Gaat u voor een kunststof dakkapel of een bepaald type dakopbouw, bijvoorbeeld met nokverhoging? Of wilt u alleen een dakraam laten plaatsen om het lichtinval op uw zolder aangenamer te maken? Bij Ruiter Dakkapellen zijn de mogelijkheden eindeloos. Bezoek onze showroom en vraag naar de mogelijkheden. Nu al benieuwd naar een prijslijst? Bekijk onze pagina met een indicatie van de kosten voor een dakkapel.

Ruiter Dakkapellen in Purmerend

Wilt u een vrijblijvend advies op maat? Stap dan binnen bij onze dakkapel showroom. Wij zijn u graag van dienst en hebben altijd een oplossing die bij u past.

Totaal oplossing

Dankzij de samenwerking met Veldhuis Zonwering in Purmerend, treft u naast dakkapellen ook het meest complete aanbod van zonwering voor uw woning.