Ruiter Dakkapellen, ruimte om te groeien

Purmerend

Laat u inspireren in onze showroom

Extra wooncomfort voor uw woning in Purmerend

U woont in een fijne buurt, de kinderen gaan er naar school, de vrienden wonen in de buurt en de sportvereniging is op steenworp afstand. Geen reden om te verhuizen! Alleen het huis; als dat nou iets groter zou zijn. Dat kan met een Ruiter Dakkapel in 1 dag! Dankzij meer dan 40 jaar ervaring zorgt Ruiter Dakkapellen voor dakkapellen en zolder oplossingen die exact op uw wensen aansluiten en jaren lang extra wooncomfort garanderen.

Openingstijden en adres Purmerend

Met afspraak
Di t/m vr 12.00 tot 17.00 uur
Za 10.00 tot 16.00 uur

Cantekoogweg 21
1442 LG Purmerend

088 4321 240
advies@ruiterdakkapellen.nl

Maakt u alstublieft eerst een afspraak, zodat we u beter kunnen helpen i.v.m. grote drukte in onze showroom Purmerend. Na ontvangst van onderstaand formulier neemt onze adviseur in Purmerend contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Ruiter Dakkapellen in Purmerend

Wilt u een vrijblijvend advies op maat? Maak dan een afspraak in onze showroom. Wij hebben altijd een oplossing die bij u past. Dankzij de samenwerking met Veldhuis Zonwering in Purmerend, treft u naast dakkapellen ook het meest complete aanbod van zonwering voor uw woning.

Kwaliteit die het verschil maakt

Alle Ruiter Dakkapellen zijn opgebouwd uit de beste materialen en volgens hoge kwaliteitsnormen geproduceerd. Het materiaal is immers pas echt goed, wanneer het ook deskundig wordt verwerkt.


Afspraak met een adviseur plannen

Vul onderstaand formulier in om een afspraak met een adviseur in te plannen. De adviseur neemt contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Vælg dato

De mogelijkheden zijn eindeloos

De dakkapellen van Ruiter worden geheel naar wens in ons eigen dakkapellen fabriek gemaakt. Gaat u voor een kunststof dakkapel of een bepaald type dakopbouw, bijvoorbeeld met nokverhoging? Of wilt u alleen een dakraam laten plaatsen om het lichtinval op uw zolder aangenamer te maken? Bij Ruiter Dakkapellen zijn de mogelijkheden eindeloos. Bezoek onze showroom en vraag naar de mogelijkheden. Nu al benieuwd naar een prijslijst? Bekijk onze pagina met een indicatie van de kosten voor een dakkapel.