Dakkapel vergunningsvrij? Witte dakkapel met plat dak.

Ruiter dakkapel plaatsen

Binnen 1 dag geplaatst!

Afspraak maken

Plaatsing van een Ruiter dakkapel

Een dakkapel van Ruiter wordt binnen 1 dag geplaatst. Alle processen zijn zo op elkaar afgestemd dat dit efficiënt kan gebeuren. Geen extra overlast voor u en sneller genieten van meer wooncomfort.

De vakspecialist

Wilt u uw oude dakkapel laten vervangen door een nieuwe dakkapel? Ruiter Dakkapellen is de echte dakkapel specialist. Al bijna 40 jaar leveren wij dakkapellen voor vele huishoudens. Ons professionele organisatie vervaardigt en plaatst een nieuwe dakkapel van betrouwbare kwaliteit. Of u nu kiest voor een dakkapel met een plat dak, een dakkapel met een schuin dak of een complete dakopbouw. De keus is aan u!

Dakkapellen geheel naar smaak

Met het plaatsen van een dakkapel op maat creëert u meer ruimte en een aangename lichtval in uw kamer. Voor het plaatsen van een nieuwe dakkapel, heeft u de keuze uit onze verschillende modellen. Wij bieden u de mogelijkheid om uw nieuwe dakkapel volledig naar uw eigen smaak samen te stellen. Moet uw nieuwe dakkapel eigentijds modern of juist een klassiek model zijn? Wij maken nieuwe dakkapellen van verschillende stijlen en materialen:

  • kunststof of hout;

  • aluminium of polyurea;

  • trespa of keralit rabatdelen;

  • modern, klassiek of landelijk.

Binnen 1 dag geplaatst

Onze vakkundige plaatsingsteams plaatsen uw nieuwe dakkapel binnen 1 dag of in vele gevallen zelfs binnen 1 dagdeel. Wij helpen u graag bij het kiezen voor een geschikte dakkapel. Maak een afspraak bij een vestiging bij u in de buurt!

Goede voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. Zorg daarom dat alles geregeld is als uw dakkapel wordt geplaatst. Maak de zolder helemaal leeg zodat de dakkapel monteurs de ruimte hebben hun werk uit te voeren. De monteurs van Ruiter Dakkapellen gaan altijd zorgvuldig te werk en nemen folie mee om hun werkruimte af te plakken, maar extra bescherming geeft dubbele zekerheid. Bescherm daarom uw vloer en waardevolle objecten die niet verplaatst kunnen worden.

Ruiter Dakkapellen vestiging Eemnes. Showroom kleine prefab dakkapellen.

Laat u inspireren

Ervaar zelf de voordelen van een dakkapel in een vestiging bij u in de buurt.

Onze vestigingen