Dakkapel jaren 30 stijl.

Stijl van toen kwaliteit van nu

Verfraaiing jaren 30 woning in het Gooi

Stijl van toen

Een traditionele, charmante Gooise villa voorzien van extra ruimte. Ruiter Dakkapellen biedt uitkomst en levert maatwerk in jaren '30 stijl. Belangrijk bij deze woning was, dat de vormgeving van de dakkapel goed afgestemd moest worden op de gevel en de rest van de woning. Dus in de stijl van toen, maar met de kwaliteit van nu.

Kwaliteit van Ruiter

De kleuren van de dakkapel zijn afgestemd op de kleuren van het huis, het wit van de ramen en het blauw van de daklijst. Om de dakkapel de traditionele uitstraling te geven, is deze voorzien van een mooie sierlijst en sierkraal. En ook de indeling van de ramen met roedes komt overeen met die van de rest van het huis. Maatwerk van hoge kwaliteit.

Advies op maat, voor elke denkbare woning

Ruiter heeft voor elke woning een passende dakkapel oplossing. Ook uw specifieke wensen kunnen worden uitgevoerd. In de dakkapel vestiging wordt in een persoonlijk gesprek alles in kaart gebracht en u gaat naar huis met een dakkapel advies op maat. Wij nodigen u van harte uit om langs te komen. Er zit altijd wel een vestiging bij u in de buurt! 

Traditionele witte dakkapel jaren 30 stijl.

Traditioneel

dakkapel op jaren 30 woning.

Jaren 30 woning

Dakkapel jaren 30 stijl detaillering.

Detaillering

Grote witte dakkapel, afgerond project door Ruiter Dakkapellen.

Benieuwd naar meer afgeronde projecten?

Ruiter Dakkapellen heeft meer dan 45 jaar ervaring.
Wekelijks mogen wij vele tientallen woningeigenaren en huurders van extra wooncomfort voorzien. Dat betekent een paar honderd per maand en een veelvoud daarvan per jaar. Ervaring genoeg en dat merkt u aan alles!

Afgeronde projecten bekijken
Technische specificaties dakkapel. Kinderen bovenop een dakkapel.

Ruimte om te groeien

Laat je inspireren