Ruiter Dakkapellen, ruimte om te groeien

Ursem fabriek en kantoor

Dakkapel hoofdstad in Westfriesland
  • Nijverheidsterrein 19, 1645 VX Ursem

Ursem is de dakkapellen hoofdstad

Bent u op zoek naar extra woongenot? Met de luxe dakkapellen van Ruiter Dakkapellen creëert u meer ruimte, licht en sfeer op uw bovenetage. Vanuit ons hoofdkantoor met bijgelegen fabriek in Ursem, tussen Alkmaar en Hoorn, worden de dakkapellen ontwikkeld, geproduceerd en voorbereid op plaatsing. Een Ruiter dakkapel staat binnen één dagdeel al op uw dak!

Betrouwbare leverancier

Ruiter Dakkapellen is de grootste dakkapel leverancier van Nederland en heeft al meer dan 40 jaar ervaring. Doe daar uw voordeel mee! Doordat wij ons al zo lang richten op het product bent u verzekerd van kwaliteit van een betrouwbare leverancier. Alle dakkapellen worden in eigen fabriek geproduceerd en op maat gemaakt naar de wensen van de klant. Transport, hijsen en plaatsen van de dakkapel gebeurt ook in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij het gehele proces perfect op elkaar afstemmen.
 
Openingstijden Ursem fabriek en kantoor
  • Op afspraak, op werkdagen
    Ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur

    Bel 088 4321 000

Deskundige dakkapel adviseurs

In de dakkapel showrooms verspreid over het hele land kunt u terecht voor een vrijblijvend advies van onze deskundige adviseurs. Neem foto’s mee van uw woning zodat de adviseur u gericht kan helpen om een passende keuze te maken voor de perfecte dakkapel! In de dakkapel showrooms vindt u diverse dakkapel modellen zodat u direct kunt ervaren hoeveel licht en ruimte een Ruiter dakkapel oplevert.

De mogelijkheden zijn eindeloos

De dakkapellen van Ruiter worden geheel naar wens in ons eigen dakkapellen fabriek gemaakt. Gaat u voor een kunststof dakkapel of een bepaald type dakopbouw, bijvoorbeeld met nokverhoging? Of wilt u alleen een dakraam laten plaatsen om het lichtinval op uw zolder aangenamer te maken? Bij Ruiter Dakkapellen zijn de mogelijkheden eindeloos. Bezoek onze showroom en vraag naar de mogelijkheden. Nu al benieuwd naar een prijslijst? Bekijk onze pagina met een indicatie van de kosten voor een dakkapel.

Zelf zien hoe uw dakkapel wordt gemaakt?

Wij vinden het heel leuk als u een kijkje komt nemen in de fabriek.

Laat alstublieft weten wanneer u wenst te komen: klik hier voor het maken van een afspraak