Ruiter Dakkapellen, ruimte om te groeien

Ursem fabriek en kantoor

Topkwaliteit dakkapellen uit Ursem

De dakkapel specialist van Nederland

Bent u op zoek naar extra woongenot? Met de luxe dakkapellen van Ruiter Dakkapellen creëert u meer ruimte, licht en sfeer op uw bovenetage. Vanuit ons hoofdkantoor met bijgelegen fabriek in Ursem, tussen Alkmaar en Hoorn, worden de dakkapellen ontwikkeld, geproduceerd en voorbereid op plaatsing. Een Ruiter dakkapel staat binnen één dagdeel al op uw dak!

Openingstijden en adres Ursem

Op afspraak, op werkdagen
ma t/m vr 8.30 - 17.00 uur

Nijverheidsterrein 19
1645 VX Ursem

088 4321 000
info@ruiterdakkapellen.nl*

* Vermeld a.u.b. in uw e-mails uw postcode en huisnummer, zodat wij uw bericht sneller kunnen behandelen.

Betrouwbare leverancier

Ruiter Dakkapellen is de grootste dakkapel leverancier van Nederland en heeft al meer dan 40 jaar ervaring. Doe daar uw voordeel mee! Doordat wij ons al zo lang richten op het product bent u verzekerd van kwaliteit van een betrouwbare leverancier. Alle dakkapellen worden in eigen fabriek geproduceerd en op maat gemaakt naar de wensen van de klant. Transport, hijsen en plaatsen van de dakkapel gebeurt ook in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij het gehele proces perfect op elkaar afstemmen.

Deskundige dakkapel adviseurs

In de dakkapel showrooms kunt u terecht voor een vrijblijvend advies van onze deskundige adviseurs. Neem foto’s mee van uw woning zodat de adviseur u gericht kan helpen om een passende keuze te maken voor de perfecte dakkapel! In de dakkapel showrooms vindt u diverse dakkapel modellen zodat u direct kunt ervaren hoeveel licht en ruimte een Ruiter dakkapel oplevert. 

Via het formulier onderaan deze pagina maakt u eenvoudig een afspraak. De adviseur in de showroom van uw keuze neemt dan contact met u op om de afspraak te bevestigen.Afspraak met een adviseur plannen

Vul onderstaand formulier in om een afspraak met een adviseur in te plannen. De adviseur neemt contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Vælg dato

De mogelijkheden zijn eindeloos

De dakkapellen van Ruiter worden geheel naar wens in ons eigen dakkapellen fabriek gemaakt. Gaat u voor een kunststof dakkapel of een bepaald type dakopbouw, bijvoorbeeld met nokverhoging? Of wilt u alleen een dakraam laten plaatsen om het lichtinval op uw zolder aangenamer te maken? Bij Ruiter Dakkapellen zijn de mogelijkheden eindeloos. Bezoek onze showroom en vraag naar de mogelijkheden. Nu al benieuwd naar een prijslijst? Bekijk onze pagina met een indicatie van de kosten voor een dakkapel.