Ruiter Dakkapellen, ruimte om te groeien

Ursem fabriek en kantoor

Topkwaliteit dakkapellen uit Ursem

De dakkapel specialist van Nederland

Bent u op zoek naar extra woongenot? Met de luxe dakkapellen van Ruiter Dakkapellen creëert u meer ruimte, licht en sfeer op uw bovenetage. Vanuit ons hoofdkantoor met bijgelegen fabriek in Ursem, tussen Alkmaar en Hoorn, worden de dakkapellen ontwikkeld, geproduceerd en voorbereid op plaatsing. Een Ruiter dakkapel staat binnen één dagdeel al op uw dak!

Vrijdag 16 september zijn we geheel gesloten i.v.m. een opleidingsdag om u straks nog beter van dienst te zijn. Dank voor uw begrip.

Openingstijden en adres Ursem

Op afspraak, op werkdagen
ma t/m vr 8.30 - 17.00 uur

Nijverheidsterrein 19
1645 VX Ursem

088 4321 000
info@ruiterdakkapellen.nl(n.a.v. lopende aanvraag)

* Vermeld a.u.b. in uw e-mails uw postcode en huisnummer, zodat wij uw bericht sneller kunnen behandelen.

Betrouwbare leverancier

Ruiter Dakkapellen is de grootste dakkapel leverancier van Nederland en heeft al meer dan 40 jaar ervaring. Doe daar uw voordeel mee! Doordat wij ons al zo lang richten op het product bent u verzekerd van kwaliteit van een betrouwbare leverancier. Alle dakkapellen worden in eigen fabriek geproduceerd en op maat gemaakt naar de wensen van de klant. Transport, hijsen en plaatsen van de dakkapel gebeurt ook in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij het gehele proces perfect op elkaar afstemmen.


Showroom bezoeken? Vul a.u.b. het formulier in

Maakt u alstublieft eerst een afspraak voor een adviesgesprek. Wij werken op afspraak, zodat wij iedereen een veilig bezoek aan onze showroom kunnen bieden. Wij willen iedereen voldoende tijd en ruimte geven om wensen en mogelijkheden te bespreken.

Vul het het formulier 'Persoonlijk advies aanvragen' in. Wij nemen dan contact met u op om een afpsraak in te plannen.


De mogelijkheden zijn eindeloos

De dakkapellen van Ruiter worden geheel naar wens in ons eigen dakkapellen fabriek gemaakt. Gaat u voor een kunststof dakkapel of een bepaald type dakopbouw, bijvoorbeeld met nokverhoging? Of wilt u alleen een dakraam laten plaatsen om het lichtinval op uw zolder aangenamer te maken? Bij Ruiter Dakkapellen zijn de mogelijkheden eindeloos. Bezoek onze showroom en vraag naar de mogelijkheden. Nu al benieuwd naar een prijslijst? Bekijk onze pagina met een indicatie van de kosten voor een dakkapel.