Ruiter Dakkapellen, ruimte om te groeien

Heerhugowaard

Laat u inspireren in onze showroom

Ruiter Dakkapellen Heerhugowaard

In Heerhugowaard en omgeving kunt u bij Ruiter Dakkapellen terecht voor een dakkapel op maat, passend bij uw woning. Kom langs in de showroom waar u diverse dakkapel modellen op ware grootte kunt bekijken en vergelijken. Ervaar direct wat een dakkapel aan licht en ruimte oplevert voor uw zolderverdieping. Realiseer die lang gewenste badkamer, slaapkamer, relax- of werkruimte.

Openingstijden en adres Heerhugowaard


Di t/m vr 09.00 tot 17.00 uur
Za 10.00 tot 16.00 uur

HP Berlageweg 10
1703 DG Heerhugowaard

088 4321 260
advies@ruiterdakkapellen.nl*

* Vermeld a.u.b. in uw e-mails uw postcode en huisnummer, zodat wij uw bericht sneller kunnen behandele
n. 

Moet ik een afspraak maken?

Ja, maakt u alstublieft eerst een persoonlijk advies afspraak.

Wij werken op afspraak, zodat wij iedereen een veilig bezoek aan onze showroom kunnen bieden. Wij willen iedereen voldoende tijd en ruimte geven om wensen en mogelijkheden te bespreken.

Om uw showroombezoek voor te bereiden, vragen wij u het formulier 'Persoonlijk advies', onderaan deze pagina in te vullen. De adviseur in de showroom neemt dan contact met u op om uw wensen te bespreken en een afspraak te plannen.

Ruiter Dakkapellen en RIVM richtlijnen - update 6 mei 2020

Woensdag 6 mei heeft het kabinet versoepelingen aangekondigd van de maatregelen rondom het coronavirus. De versoepelingen hebben geen grote gevolgen voor de werkwijze van Ruiter Dakkapellen. Wij willen u er met name op wijzen dat wij in onze showrooms op afspraak werken, om te voorkomen dat er te veel mensen tegelijk in de showrooms aanwezig zijn. Lees hier verder wat de maatregelen voor Ruiter Dakkapellen inhouden.

Lees verder

 
powered by Typeform

Zonwering

Dankzij de samenwerking met Veldhuis Zonwering in Heerhugowaard, bent u naast dakkapel advies op maat, ook voor zonwering en raamdecoratie aan het juiste adres.

De mogelijkheden zijn eindeloos

De dakkapellen van Ruiter worden geheel naar wens in ons eigen dakkapellen fabriek gemaakt. Gaat u voor een kunststof dakkapel of een bepaald type dakopbouw, bijvoorbeeld met nokverhoging? Of wilt u alleen een dakraam laten plaatsen om het lichtinval op uw zolder aangenamer te maken? Bij Ruiter Dakkapellen zijn de mogelijkheden eindeloos. Bezoek onze showroom en vraag naar de mogelijkheden. Nu al benieuwd naar een prijslijst? Bekijk onze pagina met een indicatie van de kosten voor een dakkapel.