Ruiter Dakkapellen, ruimte om te groeien

Heerhugowaard

Laat u inspireren in onze showroom

Ruiter Dakkapellen Heerhugowaard

In Heerhugowaard en omgeving kunt u terecht voor een dakkapel op maat, passend bij uw woning. Kom langs in de showroom waar u diverse dakkapel modellen op ware grootte kunt bekijken en vergelijken. Ervaar direct wat een dakkapel aan licht en ruimte oplevert voor uw zolderverdieping. De showroom is zo ingericht dat u ook meteen ideëen op kunt doen voor de inrichting van uw nieuwe zolderverdieping. Realiseer die lang gewenste badkamer, slaapkamer, relax- of werkruimte en geniet met het hele gezin.

Openingstijden en adres Heerhugowaard

Met afspraak
Di t/m vr 09.00 tot 17.00 uur
Za 10.00 tot 16.00 uur

HP Berlageweg 10
1703 DG Heerhugowaard

088 4321 260
advies@ruiterdakkapellen.nl

Wilt u, i.v.m. grote drukte in onze showroom Heerhugowaard, eerst een afspraak maken? Dan hebben wij voldoende tijd om u te helpen.

Dakkapel advies in Heerhugowaard

Breng een bezoek aan de showroom in Heerhugowaard en laat u overtuigen door onze dakkapel adviseurs. Wij brengen uw wensen in kaart en denken met u mee om tot de beste zolderoplossing te komen. 

Ruiter Dakkapellen heeft al meer dan 40 jaar ervaring. Onze dakkapellen worden in onze eigen fabriek onder ideale omstandigheden op maat gemaakt. Hierdoor kunnen wij topkwaliteit garanderen en dat is voor u van belang. Een dakkapel is een verbouwing aan uw huis en dit moet goed gebeuren. Werk voor een specialist dus: Ruiter Dakkapellen.


Zonwering

Dankzij de samenwerking met Veldhuis Zonwering in Heerhugowaard, bent u naast dakkapel advies op maat, ook voor zonwering en raamdecoratie aan het juiste adres.

Afspraak met een adviseur plannen

Vul onderstaand formulier in om een afspraak met een adviseur in te plannen. De adviseur neemt contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Vælg dato

De mogelijkheden zijn eindeloos

De dakkapellen van Ruiter worden geheel naar wens in ons eigen dakkapellen fabriek gemaakt. Gaat u voor een kunststof dakkapel of een bepaald type dakopbouw, bijvoorbeeld met nokverhoging? Of wilt u alleen een dakraam laten plaatsen om het lichtinval op uw zolder aangenamer te maken? Bij Ruiter Dakkapellen zijn de mogelijkheden eindeloos. Bezoek onze showroom en vraag naar de mogelijkheden. Nu al benieuwd naar een prijslijst? Bekijk onze pagina met een indicatie van de kosten voor een dakkapel.