Ruiter Dakkapellen, ruimte om te groeien

Heerhugowaard

Laat u inspireren in onze showroom

Ruiter Dakkapellen Heerhugowaard

In Heerhugowaard en omgeving kunt u bij Ruiter Dakkapellen terecht voor een dakkapel op maat, passend bij uw woning. Kom langs in de showroom waar u diverse dakkapel modellen op ware grootte kunt bekijken en vergelijken. Ervaar direct wat een dakkapel aan licht en ruimte oplevert voor uw zolderverdieping. Realiseer die lang gewenste badkamer, slaapkamer, relax- of werkruimte.

Vrijdag 16 september zijn we geheel gesloten i.v.m. een opleidingsdag om u straks nog beter van dienst te zijn. Dank voor uw begrip.

Showroom bezoeken? Wij werken op afspraak, vul a.u.b. het formulier in

Maakt u alstublieft eerst een afspraak door het formulier in te vullen. Wij werken op afspraak, zodat wij iedereen voldoende tijd en ruimte kunnen geven om wensen en mogelijkheden te bespreken.

Vul het onderstaand formulier in. Wij nemen dan contact met u op om een adviesgesprek in te plannen.
 

Showroom Heerhugowaard

Offerte of bezoek aanvragen
via formulier 'Adviesgesprek'

 

Openingstijden op afspraak
Di t/m vr 09.00 tot 17.00 uur
Za 10.00 tot 16.00 uur

Adres (op afspraak)
HP Berlageweg 10
1703 DG Heerhugowaard

Telefonisch
Terugbelverzoek adviseur via telefoniste 088-4321000 (nav lopende aanvraag)

Email
advies@ruiterdakkapellen.nl(n.a.v. lopende aanvraag)

* Vermeld a.u.b. in uw e-mails uw postcode en huisnummer, zodat wij uw bericht sneller kunnen behandelen.


Zonwering

Dankzij de samenwerking met Veldhuis Zonwering in Heerhugowaard, bent u naast dakkapel advies op maat, ook voor zonwering en raamdecoratie aan het juiste adres.

De mogelijkheden zijn eindeloos

De dakkapellen van Ruiter worden geheel naar wens in ons eigen dakkapellen fabriek gemaakt. Gaat u voor een kunststof dakkapel of een bepaald type dakopbouw, bijvoorbeeld met nokverhoging? Of wilt u alleen een dakraam laten plaatsen om het lichtinval op uw zolder aangenamer te maken? Bij Ruiter Dakkapellen zijn de mogelijkheden eindeloos. Bezoek onze showroom en vraag naar de mogelijkheden. Nu al benieuwd naar een prijslijst? Bekijk onze pagina met een indicatie van de kosten voor een dakkapel.