Ruiter Dakkapellen, ruimte om te groeien

Heerhugowaard

Laat u inspireren in onze showroom

Ruiter Dakkapellen Heerhugowaard

In Heerhugowaard en omgeving kunt u bij Ruiter Dakkapellen terecht voor een dakkapel op maat, passend bij uw woning. Kom langs in de showroom waar u diverse dakkapel modellen op ware grootte kunt bekijken en vergelijken. Ervaar direct wat een dakkapel aan licht en ruimte oplevert voor uw zolderverdieping. Realiseer die lang gewenste badkamer, slaapkamer, relax- of werkruimte.

Openingstijden en adres Heerhugowaard

Di t/m vr 09.00 tot 17.00 uur
Za 10.00 tot 16.00 uur

HP Berlageweg 10
1703 DG Heerhugowaard

088 4321 260
advies@ruiterdakkapellen.nl*

* Vermeld a.u.b. in uw e-mails uw postcode en huisnummer, zodat wij uw bericht sneller kunnen behandele
n. 


Dakkapel advies in Heerhugowaard

Breng een bezoek aan de showroom in Heerhugowaard en laat u overtuigen door onze dakkapel adviseurs. Wij brengen uw wensen in kaart en denken met u mee om tot de beste zolderoplossing te komen. 

Ruiter Dakkapellen heeft al meer dan 40 jaar ervaring. Onze dakkapellen worden in onze eigen fabriek onder ideale omstandigheden op maat gemaakt. Hierdoor kunnen wij topkwaliteit garanderen en dat is voor u van belang. Een dakkapel is een verbouwing aan uw huis en dit moet goed gebeuren. Werk voor een specialist dus.

Maatregelen m.b.t. het corona virus - update 24 maart

Ruiter Dakkapellen volgt de adviezen van het RIVM. Voor nu houdt dat het volgende in:

  • Geen handen schudden
  • Bij gezondheidsklachten blijven onze werknemers thuis 
  • Wij houden rekening met de onderlinge afstand van 1,5 meter


Showrooms en afspraken

  • Winkels zijn verplicht om maatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat mensen afstand houden, bijvoorbeeld via een deurbeleid. Wij zien er bij onze showrooms op toe dat er niet te veel mensen binnen zijn én dat er voldoende afstand wordt gehouden. Houd hier zelf a.u.b. ook rekening mee als u een van onze showrooms bezoekt;
  • De showrooms zijn geopend volgens de tijden op deze pagina.
  • Voor de inmetingen en plaatsingen geldt ook dat deze doorgaan, met inachtneming van de eerder genoemde adviezen van het RIVM.

Indien u zelf gezondheidsklachten heeft, neem dan contact met ons op. De showroomafspraak kan dan telefonisch plaatsvinden of we kunnen de afspraak verplaatsen. Heeft u geen klachten, maar voelt u zich toch prettiger bij een telefonische afspraak, laat ons dit dan weten door contact op te nemen met de betreffende showroom.


Productie, plaatsing, montage en service

In de dakkapellenfabriek gaat de productie door, tevens kan de montage en service van de dakkapellen bij u thuis doorgaan met inachtneming van de adviezen van het RIVM.

Showrooms en contact

Afspraak met een adviseur plannen

Vul onderstaand formulier in om een afspraak met een adviseur in te plannen. De adviseur neemt contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Maakt u in deze periode liever geen afspraak in de showroom, dat begrijpen wij. Kies dan bij het veld 'Showroom' voor 'Telefonisch'.

Vælg dato

Zonwering

Dankzij de samenwerking met Veldhuis Zonwering in Heerhugowaard, bent u naast dakkapel advies op maat, ook voor zonwering en raamdecoratie aan het juiste adres.

De mogelijkheden zijn eindeloos

De dakkapellen van Ruiter worden geheel naar wens in ons eigen dakkapellen fabriek gemaakt. Gaat u voor een kunststof dakkapel of een bepaald type dakopbouw, bijvoorbeeld met nokverhoging? Of wilt u alleen een dakraam laten plaatsen om het lichtinval op uw zolder aangenamer te maken? Bij Ruiter Dakkapellen zijn de mogelijkheden eindeloos. Bezoek onze showroom en vraag naar de mogelijkheden. Nu al benieuwd naar een prijslijst? Bekijk onze pagina met een indicatie van de kosten voor een dakkapel.