Ruiter Dakkapellen, ruimte om te groeien

Heerhugowaard

Laat u inspireren in onze showroom

Ruiter Dakkapellen Heerhugowaard

In Heerhugowaard en omgeving kunt u bij Ruiter Dakkapellen terecht voor een dakkapel op maat, passend bij uw woning. Kom langs in de showroom waar u diverse dakkapel modellen op ware grootte kunt bekijken en vergelijken. Ervaar direct wat een dakkapel aan licht en ruimte oplevert voor uw zolderverdieping. Realiseer die lang gewenste badkamer, slaapkamer, relax- of werkruimte.

Wat betekenen de maatregelen voor Ruiter Dakkapellen - update 14 december 2020

Maandag 14 december heeft het kabinet strenge maatregen aangekondigd tegen de bestrijding van het Coronavirus. Voor Ruiter Dakkapellen betekent dit dat onze showroom adviseurs u de komende periode digitaal van dienst zijn. Onze adviseurs nemen u via videobellen mee door onze showroom en adviseren u op die manier over de mogelijkheden. Na afloop van het gesprek krijgt u de offerte, en eventueel foto's van onze dakkapellen, via de mail. Voor het plannen van een digitale showroomafspraak, kunt u het formulier 'Persoonlijk advies aanvragen' invullen.

Inmetingen bij u thuis en montage van dakkapellen kunnen doorgaan, met inachtneming van de maatregelen.

Meer informatie

Showroom bezoeken? Vul a.u.b. het formulier in

Maakt u alstublieft eerst een persoonlijk advies afspraak. Wij werken op afspraak, zodat wij iedereen een veilig bezoek aan onze showroom kunnen bieden. Wij willen iedereen voldoende tijd en ruimte geven om wensen en mogelijkheden te bespreken.

Vul het onderstaand formulier 'Persoonlijk advies aanvragen' in. Wij nemen dan contact met u op om een afpsraak in te plannen.
 

Showroom Heerhugowaard

Offerte of bezoek aanvragen
via formulier 'Persoonlijk advies'

 

Openingstijden
Di t/m vr 09.00 tot 17.00 uur
Za 10.00 tot 16.00 uur

Adres
HP Berlageweg 10
1703 DG Heerhugowaard

Telefonisch
Terugbelverzoek adviseur via telefoniste 088-4321000 (nav lopende aanvraag)

Email
advies@ruiterdakkapellen.nl(n.a.v. lopende aanvraag)

* Vermeld a.u.b. in uw e-mails uw postcode en huisnummer, zodat wij uw bericht sneller kunnen behandelen.


Zonwering

Dankzij de samenwerking met Veldhuis Zonwering in Heerhugowaard, bent u naast dakkapel advies op maat, ook voor zonwering en raamdecoratie aan het juiste adres.

De mogelijkheden zijn eindeloos

De dakkapellen van Ruiter worden geheel naar wens in ons eigen dakkapellen fabriek gemaakt. Gaat u voor een kunststof dakkapel of een bepaald type dakopbouw, bijvoorbeeld met nokverhoging? Of wilt u alleen een dakraam laten plaatsen om het lichtinval op uw zolder aangenamer te maken? Bij Ruiter Dakkapellen zijn de mogelijkheden eindeloos. Bezoek onze showroom en vraag naar de mogelijkheden. Nu al benieuwd naar een prijslijst? Bekijk onze pagina met een indicatie van de kosten voor een dakkapel.