Ruiter Dakkapellen, ruimte om te groeien

Eemnes

17 november geopend!
  • Walnootberg 12E, 3755 BP Eemnes

Ruiter Dakkapellen Eemnes - vanaf 17 november geopend

Vanaf zaterdag 17 november bent u in de Ruiter Dakkapel showroom in Eemnes aan het juiste adres voor een kwaliteitsdakkapel. Met meer dan 40 jaar ervaring als dakkapellen specialist zijn wij ook in Eemnes een betrouwbare leverancier. Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit materialen die worden vervaardigd tot een hoogwaardige dakkapel. In de showroom vindt u diverse dakkapel modellen op ware grootte. Voor uw woning in Eemnes bieden wij dakkapel advies op maat. 

Groter wonen in Eemnes met hoog rendement

Veel mensen hebben tegenwoordig behoefte aan meer woonruimte, maar kunnen of willen niet direct verhuizen. Ruiter Dakkapellen biedt dé oplossing en laat uw wensen in vervulling gaan. Een dakkapel of dakopbouw van Ruiter Dakkapellen wordt binnen 1 dag geplaatst. Met een dakkapel of dakopbouw creëert u ruimte om te groeien in uw vertrouwde woning en omgeving.

 

Openingstijden Eemnes
  • Vanaf 17 november geopend

    Di t/m vr 09.00 tot 17.00 uur
    Za 10.00 tot 16.00 uur

    Bel 088 4321 220

De mogelijkheden zijn eindeloos

De dakkapellen van Ruiter worden geheel naar wens in ons eigen dakkapellen fabriek gemaakt. Gaat u voor een kunststof dakkapel of een bepaald type dakopbouw, bijvoorbeeld met nokverhoging? Bij Ruiter Dakkapellen zijn de mogelijkheden eindeloos. Bezoek onze showroom en vraag naar de mogelijkheden. Nu al benieuwd naar een prijslijst? Bekijk onze pagina met een indicatie van de kosten voor een dakkapel.

Vrijblijvend dakkapel advies in Eemnes

De showroom in Eemnes biedt u een uitgebreide variatie aan mogelijkheiden. U ervaart de mogelijkheden van verschillende materialen, opties, kleuren etc. Met een dakkapel van Ruiter Dakkapellen kunt u uw huidige woning in de omgeving van Eemnes binnen één dag voorzien van meer woonruimte.

Virtual Reality dakkapel ervaring met 360° Wonen

In de showroom Eemnes kunt u met 360° Wonen een virtual reality dakkapel ervaring beleven. Een levensechte ervaring die laat zien hoe een dakkapel of dakopbouw extra woonruimte oplevert. U waant zich in een compleet ingerichte zolderverdieping met uitzicht en u kunt zelfs de dakkapel van de buitenkant, op grote hoogte, bekijken. Een niet te missen ervaring die u helpt bij het aanschaf proces van een dakkapel of dakopbouw.