Ruiter Dakkapellen, ruimte om te groeien

Eemnes

Laat u inspireren in onze showroom

Ruiter Dakkapellen Eemnes

Bij de Ruiter Dakkapel showroom in Eemnes bent u aan het juiste adres voor een kwaliteitsdakkapel. Met meer dan 40 jaar ervaring als dakkapellen specialist zijn wij ook in Eemnes een betrouwbare leverancier. Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit materialen die worden vervaardigd tot een hoogwaardige dakkapel. In de showroom vindt u diverse dakkapel modellen op ware grootte. Voor uw woning in Eemnes bieden wij dakkapel advies op maat. 

Openingstijden en adres Eemnes


Di t/m vr 09.00 tot 17.00 uur
Za 10.00 tot 16.00 uur

Walnootberg 12E
3755 BP Eemnes

088 4321 220
advies@ruiterdakkapellen.nl*

* Vermeld a.u.b. in uw e-mails uw postcode en huisnummer, zodat wij uw bericht sneller kunnen behandelen. 


Vrijblijvend dakkapel advies in Eemnes

Veel mensen hebben tegenwoordig behoefte aan meer woonruimte, maar kunnen of willen niet direct verhuizen. Ruiter Dakkapellen biedt dé oplossing en laat uw wensen in vervulling gaan. Met een dakkapel of dakopbouw creëert u ruimte om te groeien in uw vertrouwde woning en omgeving.

De showroom in Eemnes biedt u een uitgebreide variatie aan mogelijkheiden. U ervaart de mogelijkheden van verschillende materialen, opties, kleuren etc. Met een dakkapel van Ruiter Dakkapellen kunt u uw huidige woning in de omgeving van Eemnes binnen één dag voorzien van meer woonruimte.

Maatregelen m.b.t. het corona virus - update 24 maart

Ruiter Dakkapellen volgt de adviezen van het RIVM. Voor nu houdt dat het volgende in:

  • Geen handen schudden
  • Bij gezondheidsklachten blijven onze werknemers thuis 
  • Wij houden rekening met de onderlinge afstand van 1,5 meter


Showrooms en afspraken

  • Winkels zijn verplicht om maatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat mensen afstand houden, bijvoorbeeld via een deurbeleid. Wij zien er bij onze showrooms op toe dat er niet te veel mensen binnen zijn én dat er voldoende afstand wordt gehouden. Houd hier zelf a.u.b. ook rekening mee als u een van onze showrooms bezoekt;
  • De showrooms zijn geopend volgens de tijden op deze pagina.
  • Voor de inmetingen en plaatsingen geldt ook dat deze doorgaan, met inachtneming van de eerder genoemde adviezen van het RIVM.

Indien u zelf gezondheidsklachten heeft, neem dan contact met ons op. De showroomafspraak kan dan telefonisch plaatsvinden of we kunnen de afspraak verplaatsen. Heeft u geen klachten, maar voelt u zich toch prettiger bij een telefonische afspraak, laat ons dit dan weten door contact op te nemen met de betreffende showroom.


Productie, plaatsing, montage en service

In de dakkapellenfabriek gaat de productie door, tevens kan de montage en service van de dakkapellen bij u thuis doorgaan met inachtneming van de adviezen van het RIVM.

Showrooms en contact


Afspraak met een adviseur plannen

Vul onderstaand formulier in om een afspraak met een adviseur in te plannen. De adviseur neemt contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Maakt u in deze periode liever geen afspraak in de showroom, dat begrijpen wij. Kies dan bij het veld 'Showroom' voor 'Telefonisch'.

Vælg dato

De mogelijkheden zijn eindeloos

De dakkapellen van Ruiter worden geheel naar wens in ons eigen dakkapellen fabriek gemaakt. Gaat u voor een kunststof dakkapel of een bepaald type dakopbouw, bijvoorbeeld met nokverhoging? Of wilt u alleen een dakraam laten plaatsen om het lichtinval op uw zolder aangenamer te maken? Bij Ruiter Dakkapellen zijn de mogelijkheden eindeloos. Bezoek onze showroom en vraag naar de mogelijkheden. Nu al benieuwd naar een prijslijst? Bekijk onze pagina met een indicatie van de kosten voor een dakkapel.