Ruiter Dakkapellen, ruimte om te groeien

Cruquius

Laat u inspireren in onze showroom

Ruiter Dakkapellen Cruquius

Ruiter Dakkapellen is al meer dan 40 jaar de dakkapellen specialist van Nederland en levert ook in Cruquius en omgeving al vele jaren dakkapellen. Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit materialen die worden vervaardigd tot een hoogwaardige dakkapel door echte vakmensen. Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg voor ons. En met de uitstekende garantie weet u het zeker; een Ruiter Dakkapel is woongenot voor jaren!

Wat betekenen de maatregelen voor Ruiter Dakkapellen - update 14 december 2020

Maandag 14 december heeft het kabinet strenge maatregen aangekondigd tegen de bestrijding van het Coronavirus. Voor Ruiter Dakkapellen betekent dit dat onze showroom adviseurs u de komende periode digitaal van dienst zijn. Onze adviseurs nemen u via videobellen mee door onze showroom en adviseren u op die manier over de mogelijkheden. Na afloop van het gesprek krijgt u de offerte, en eventueel foto's van onze dakkapellen, via de mail. Voor het plannen van een digitale showroomafspraak, kunt u het formulier 'Persoonlijk advies aanvragen' invullen.

Inmetingen bij u thuis en montage van dakkapellen kunnen doorgaan, met inachtneming van de maatregelen.

Meer informatie

Showroom bezoeken? Vul a.u.b. het formulier in

Maakt u alstublieft eerst een persoonlijk advies afspraak. Wij werken op afspraak, zodat wij iedereen een veilig bezoek aan onze showroom kunnen bieden. Wij willen iedereen voldoende tijd en ruimte geven om wensen en mogelijkheden te bespreken.

Vul het onderstaand formulier 'Persoonlijk advies aanvragen' in. Wij nemen dan contact met u op om een afpsraak in te plannen.
 


Showroom Cruquius

Offerte of bezoek aanvragen
via formulier 'Persoonlijk advies'


Openingstijden
Di t/m vr 09.00 tot 17.00 uur
Za 10.00 tot 16.00 uur


Adres
Bennebroekerdijk 209
2142 LD Cruquius

Telefonisch
Terugbelverzoek adviseur via telefoniste 088-4321000 (nav lopende aanvraag)

Email
advies@ruiterdakkapellen.nl(n.a.v. lopende aanvraag)

* Vermeld a.u.b. in uw e-mails uw postcode en huisnummer, zodat wij uw bericht sneller kunnen behandelen.


Wat zijn de mogelijkheden?

De dakkapellen van Ruiter worden geheel naar wens in ons eigen dakkapellen fabriek gemaakt. Gaat u voor een kunststof dakkapel of een bepaald type dakopbouw, bijvoorbeeld met nokverhoging? Of wilt u alleen een dakraam laten plaatsen om het lichtinval op uw zolder aangenamer te maken? Bij Ruiter Dakkapellen zijn de mogelijkheden eindeloos. Bezoek onze showroom en vraag naar de mogelijkheden. Nu al benieuwd naar een prijslijst? Bekijk onze pagina met een indicatie van de kosten voor een dakkapel.