Ruiter Dakkapellen, ruimte om te groeien

Cruquius

Begin oktober geopend!

Ruiter Dakkapellen Cruquius - begin oktober geopend!

De werkzaamheden in onze nieuwe showroom in Cruquius zijn in volle gang! De verwaching is dat we begin oktober open kunnen. 

Ruiter Dakkapellen is al meer dan 40 jaar de dakkapellen specialist van Nederland en levert ook in Cruquius en omgeving al vele jaren dakkapellen. Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit materialen die worden vervaardigd tot een hoogwaardige dakkapel door echte vakmensen. Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg voor ons. En met de uitstekende garantie weet u het zeker; een Ruiter Dakkapel is woongenot voor jaren!

Showroom bezoeken? Vul a.u.b. het formulier in

Maakt u alstublieft eerst een persoonlijk advies afspraak. Wij werken op afspraak, zodat wij iedereen een veilig bezoek aan onze showroom kunnen bieden. Wij willen iedereen voldoende tijd en ruimte geven om wensen en mogelijkheden te bespreken.

Vul het onderstaand formulier 'Persoonlijk advies aanvragen' in. Wij nemen dan contact met u op om een afpsraak in te plannen.
 


Showroom Cruquius

Offerte of bezoek aanvragen
via formulier 'Persoonlijk advies'


Openingstijden
Onze showroom in Cruquius is naar verwachting begin oktober geopend!

Adres
Bennebroekerdijk 209
2142 LD Cruquius

Telefonisch
Terugbelverzoek adviseur via telefoniste 088-4321000 (nav lopende aanvraag)

Email
advies@ruiterdakkapellen.nl(n.a.v. lopende aanvraag)

* Vermeld a.u.b. in uw e-mails uw postcode en huisnummer, zodat wij uw bericht sneller kunnen behandelen.


Wat zijn de mogelijkheden?

De dakkapellen van Ruiter worden geheel naar wens in ons eigen dakkapellen fabriek gemaakt. Gaat u voor een kunststof dakkapel of een bepaald type dakopbouw, bijvoorbeeld met nokverhoging? Of wilt u alleen een dakraam laten plaatsen om het lichtinval op uw zolder aangenamer te maken? Bij Ruiter Dakkapellen zijn de mogelijkheden eindeloos. Bezoek onze showroom en vraag naar de mogelijkheden. Nu al benieuwd naar een prijslijst? Bekijk onze pagina met een indicatie van de kosten voor een dakkapel.

Ruiter Dakkapellen en RIVM richtlijnen - update 3 juni 2020

3 juni heeft het kabinet versoepelingen aangekondigd rondom de maatregelen rondom het coronavirus. De versoepelingen hebben geen grote gevolgen voor de werkwijze van Ruiter Dakkapellen. Wij willen u er met name op wijzen dat wij in onze showrooms op afspraak werken, om te voorkomen dat er te veel mensen tegelijk in de showrooms aanwezig zijn. Lees hier verder wat de maatregelen voor Ruiter Dakkapellen inhouden.

Lees verder