Ruiter Dakkapellen, ruimte om te groeien

Cruquius

Laat u inspireren in onze showroom

Ruiter Dakkapellen Cruquius

Ruiter Dakkapellen is al meer dan 40 jaar de dakkapellen specialist van Nederland en levert ook in Cruquius en omgeving al vele jaren dakkapellen. Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit materialen die worden vervaardigd tot een hoogwaardige dakkapel door echte vakmensen. Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg voor ons. En met de uitstekende garantie weet u het zeker; een Ruiter Dakkapel is woongenot voor jaren!

Vrijdag 16 september zijn we geheel gesloten i.v.m. een opleidingsdag om u straks nog beter van dienst te zijn. Dank voor uw begrip.

Showroom bezoeken? Wij werken op afspraak, vul a.u.b. het formulier in

Maakt u alstublieft eerst een afspraak door het formulier in te vullen. Wij werken op afspraak, zodat wij iedereen voldoende tijd en ruimte kunnen geven om wensen en mogelijkheden te bespreken.

Vul het onderstaand formulier in. Wij nemen dan contact met u op om een adviesgesprek in te plannen.
 


Showroom Cruquius

Offerte of bezoek aanvragen
via formulier 'Adviesgesprek'


Openingstijden op afspraak
Di t/m vr 09.00 tot 17.00 uur
Za 10.00 tot 16.00 uur


Adres (op afspraak)
Bennebroekerdijk 209
2142 LD Cruquius

Telefonisch
Terugbelverzoek adviseur via telefoniste 088-4321000 (nav lopende aanvraag)

Email
advies@ruiterdakkapellen.nl(n.a.v. lopende aanvraag)

* Vermeld a.u.b. in uw e-mails uw postcode en huisnummer, zodat wij uw bericht sneller kunnen behandelen.


Wat zijn de mogelijkheden?

De dakkapellen van Ruiter worden geheel naar wens in ons eigen dakkapellen fabriek gemaakt. Gaat u voor een kunststof dakkapel of een bepaald type dakopbouw, bijvoorbeeld met nokverhoging? Of wilt u alleen een dakraam laten plaatsen om het lichtinval op uw zolder aangenamer te maken? Bij Ruiter Dakkapellen zijn de mogelijkheden eindeloos. Bezoek onze showroom en vraag naar de mogelijkheden. Nu al benieuwd naar een prijslijst? Bekijk onze pagina met een indicatie van de kosten voor een dakkapel.