Ruiter Dakkapellen, ruimte om te groeien

Landelijk wonen in Riethoven (NB)

Noord-Brabant op zijn best

Een Ruiter dakkapel in Riethoven

Ruiter Dakkapellen plaatst haar dakkapellen door heel Nederland en komt dus ook in bijzondere kleine dorpjes. Riethoven in de gemeente Bergeijk (Noord-Brabant) is daar een goed voorbeeld van. Deze gemeente staat bekend om al het prachtige natuurschoon. Riethoven ligt zeer landelijk en heeft een overvloed aan monumentale panden, zoals bijvoorbeeld diverse oude boerderijen. In Riethoven hebben wij drie dakkapellen vervangen voor gloednieuwe exemplaren. Meer licht en vooral ook meer ruimte op de zolderetage van deze mooie boerderij. 

 

Ruiter Dakkapellen, een begrip

Ruiter Dakkapellen heeft showrooms door heel Nederland. Er is er altijd wel één bij u in de buurt. Ruiter Dakkapellen staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid, al meer dan 40 jaar een begrip. Ook na het aankoopproces willen wij dat u tevreden blijft. Daarom geven wij uitstekende garantie en mocht er toch iets zijn met uw dakkapel dan staat onze 24-uur servicedienst paraat. Een prettige gedachte!

Ook een extra kamer nodig?

Breng een bezoek aan een Ruiter Dakkapellen showroom en laat geheel vrijblijvend een dakkapel offerte opmaken passend bij uw persoonlijke wensen.