Dakkapel Brabant, plaatsing door Ruiter Dakkapellen.

Landelijk wonen in Riethoven

Noord-Brabant op zijn best

Een Ruiter dakkapel in Riethoven

Ruiter Dakkapellen plaatst haar dakkapellen door heel Nederland en komt dus ook in bijzondere kleine dorpjes. Riethoven in de gemeente Bergeijk (Noord-Brabant) is daar een goed voorbeeld van. Deze gemeente staat bekend om al het prachtige natuurschoon. Riethoven ligt zeer landelijk en heeft een overvloed aan monumentale panden, zoals bijvoorbeeld diverse oude boerderijen. In Riethoven hebben wij drie dakkapellen vervangen voor gloednieuwe exemplaren. Meer licht en vooral ook meer ruimte op de zolderetage van deze mooie boerderij. 

40 jaar ervaring!

Ruiter Dakkapellen heeft showrooms door heel Nederland. Er is er altijd wel één bij u in de buurt. Ruiter Dakkapellen staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid, al meer dan 40 jaar een begrip. Ook na het aankoopproces willen wij dat u tevreden blijft. Daarom geven wij uitstekende garantie en mocht er toch iets zijn met uw dakkapel dan staat onze 24-uur servicedienst paraat. Een prettige gedachte!

Benieuwd naar meer afgeronde projecten?

Ruiter Dakkapellen heeft meer dan 40 jaar ervaring.
Wekelijks mogen wij vele tientallen woningeigenaren en huurders van extra wooncomfort voorzien. Dat betekent een paar honderd per maand en een veelvoud daarvan per jaar. Ervaring genoeg en dat merkt u aan alles!

Afgeronde projecten bekijken
Kinderen bovenop prefab dakkapel. Werken bij Ruiter Dakkapellen.

Ruimte om te groeien

Laat je inspireren