Prefab dakopbouw in Amstelveen op de grond aan de hijskraan

Dakopbouw Amstelveen

Zeeën van ruimte

Groot, groter, grootst

Deze bijzondere dakopbouw hebben wij in Amstelveen geplaatst. Maximale ruimtewinst en gegarandeerd woongenot. Ook onze dakopbouwen zijn van hoogwaardige kwaliteit en speciaal op maat gemaakt. Deze dakopbouw met verhoogde nok heeft een familie voorzien van enorm veel extra ruimte. Ruimte voor de kinderen om te spelen, ruimte om een luxe slaapkamer te realiseren of een extra badkamer. 

Advies van Ruiter Dakkapellen

In de showrooms van Ruiter Dakkapellen krijgt u een gedegen advies op maat. Al uw specifieke wensen worden in kaart gebracht en wij denken verder met u mee. Biedt een standaard dakkapel onvoldoende stahoogte, dan is een dakopbouw een mooie oplossing. Zoals u van ons mag verwachten is een dakopbouw uit dezelfde hoogwaardige kwaliteitsmaterialen opgebouwd. En informeer ook naar de uitbreidings opties en accessoires, zo veel is mogelijk! 

Impressie plaatsingsdag

De plaatsing en het vervoer van een dakopbouw is een hele happening. Wij hebben wat beelden verzameld van deze dag. O.a. te zien; het transport van de dakopbouw is door VID camera's vastgelegd, in de file gefotografeerd langs de snelweg. En de kleinste bewoners van het huis vonden zo'n plaatsing ook erg interessant, zij hielden alles nauwgezet in de gaten. Klik op de miniaturen om de foto's in het groot te zien! 

Benieuwd naar meer afgeronde projecten?

Ruiter Dakkapellen heeft meer dan 40 jaar ervaring.
Wekelijks mogen wij vele tientallen woningeigenaren en huurders van extra wooncomfort voorzien. Dat betekent een paar honderd per maand en een veelvoud daarvan per jaar. Ervaring genoeg en dat merkt u aan alles!

Afgeronde projecten bekijken
Witte ruime dakkapel kinderkamer, kind spelend met ballenbak.

Ruimte om te groeien

Laat je inspireren