Onze goedkoopste dakkapel

Hiermee realiseer je 1 kamer

Een voordelige kunststof dakkapel?
Bekijk de goedkoopste dakkapellen van Ruiter Dakkapellen!
Plan een afspraak in onze vestiging en laat je inspireren. 


Mogelijkheden voor klein budget

Meer lichtinval, meer ruimte in huis en een stijgende woningwaarde. Vanwege deze voordelen kiezen veel mensen voor een dakkapel. Maar wat zijn de mogelijkheden met een lager budget? Geen zorgen, ook dan geniet je nog steeds van een mooie dakkapel. Kies een kleinere, voordelige dakkapel van Ruiter Dakkapellen. Lager in prijs, binnen jouw budget, en toch hoog in kwaliteit!

Kleine dakkapel 2 meter, klassiek. Witte dakkapel van 2,5 meter.

Prijzen van een kleine, goedkope dakkapel

Natuurlijk speelt de prijs een grote rol bij de aanschaf van een nieuwe dakkapel. Het is belangrijk dat de dakkapel binnen jouw budget past, maar je wilt ook jouw woonwensen vervullen. Dat begrijpen we bij Ruiter heel goed. Bekijk de prijzentabel om inzicht te krijgen in de standaard prijzen van een dakkapel bij Ruiter Dakkapellen. Daarom vertellen we graag hoe de kosten van een dakkapel tot stand komen.


Wat zijn de vanaf prijzen?

Allereerst zijn het gekozen model en de afmetingen van groot belang. Zo liggen de kosten van een grote dakkapel met 4 vaste ramen en 2 draaikiep ramen een stuk hoger dan de prijzen van een kleine dakkapel met 1 vast en 1 draaikiep raam. De prijs van de kleinste en hiermee ook goedkoopste dakkapel gaat vanaf  €7.017,-. Ook het materiaal heeft invloed op de prijs: glad kunststof is goedkoper dan houtlook. Ga je dan toch liever voor een goedkope dakkapel in houtlook? Dan kom je op een prijs vanaf €7.752,- voor een dakkapel van 2,5 meter. Let op, deze prijzen zijn bij Ruiter Dakkapellen inclusief plaatsing.

Wil je toch voor een grotere goedkope dakkapel gaan, van bijvoorbeeld 3 meter? Dan heb je al een kunststof dakkapel vanaf €7.826,-. De kunststof dakkapel is zeer onderhoudsvriendelijk.

Een kleine dakkapel biedt een bijkomend voordeel: vaak is hiervoor geen vergunning nodig. Let hierbij ook op de locatie van de dakkapel, vaak heb je voor de achterkant van de woning geen vergunning nodig. Daarmee bespaar je dus extra kosten en verplichte leges voor de vergunningsaanvraag. En die kunnen flink oplopen! Controleer de regels voor omgevingsvergunningen in uw gemeente

Dan is er nog een factor bij de totstandkoming van jouw goedkope dakkapel. En dat ben je zelf! Jouw keuzes in afwerking en accessoires bepalen namelijk de bijkomende kosten. Denk aan keuzes over kozijnen, kleuren, glas, zonwering, horren, sieromlijsting, airconditioning en andere details.

Alle prijzen bij Ruiter Dakkapellen zijn inclusief plaatsing. We brengen dus geen extra kosten in rekening voor de montage, het transport en werkuren. 

Ruiter Dakkapellen vestiging. Showroom, advies dakkapel.

Bezoek onze vestigingen

Wil je meer weten over het laten plaatsen van een voordelige dakkapel? Of ben je benieuwd naar de prijzen voor een kleine dakkapel op jouw woning? Bezoek dan een vestiging bij jou in de buurt. Laat je hier inspireren door onze vele modellen. Onze specialisten adviseren je graag en stellen een vrijblijvende, gepersonaliseerde offerte voor je op.

Onze vestigingen

Ja, ik wil een online dakkapel inspiratiemagazine ontvangen!

Ons inspiratiemagazine is een absolute aanrader als je nog niet precies weet wat er allemaal mogelijk is. Wij laten je zien wat een dakkapel met de ruimte en licht op een zolder kan doen. Mogelijk inspireert dit je ook om van een donkere zolder jouw favoriete ruimte te maken. In het magazine komen alle mogelijkheden langs. Denk aan:

  • De keuze voor een type dakconstructie

  • De uitstraling aan de buitenkant, passend bij jouw woning

  • Materiaalkeuze als kunststof, hout, houtlook of zink

  • De extra opties en keuze in accessoires.

Aanvragen