Dakkapel of dakopbouw in Zaandam

Ruimte om te groeien in Zaandam

Afspraak maken

Ruimtewinst met een dakkapel of dakopbouw in Zaandam

Ook in Zaandam ben je aan het juiste adres voor een dakkapel of dakopbouw van Ruiter Dakkapellen! Komt er gezinsuitbreiding, heb je ruimte nodig voor een kantoor, een hobby of een mooie speelkamer voor de kinderen, maar ben je erg gehecht aan je woning in Zaandam?

Maak van die stoffige zolder een prachtige, lichte ruimte waar je jouw wensen waar kunt maken. Met een dakkapel of dakopbouw van Ruiter Dakkapellen creëer je levensruimte, ruimte om te groeien, maar wel in je eigen vertrouwde omgeving. En je kiest voor topkwaliteit, want onze dakkapellen worden door vakmensen gemaakt van uitsluitend de beste, premium materialen.

Onze dakkapelen varieren enorm in type, materiaalgebruik en kleur. Een ding hebben ze allemaal gemeen; opgebouwd uit de beste, duurzame materialen en volgens hoge kwaliteitsnormen geproduceerd.

De dakkapel in dit voorbeeld hebben wij in Zaandam geplaatst. De bewoners wilden graag een moderne uitvoering passend bij het huis. 

Bij Ruiter Dakkapellen zijn de mogelijkheden eindeloos

Ga je voor een dakkapel of dakopbouw in Zaandam of omgeving? Bij Ruiter Dakkapellen zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kan er ook voor kiezen om alleen een dakraam te laten plaatsen voor extra lichtinval op je zolder. Bezoek een vestiging bij jou in de buurt om onze modellen en alle bijbehorende opties te bekijken en laat je adviseren.

Bezoek een Ruiter Dakkapellen vestiging in de buurt van Zaandam

Om je uitgebreid te laten adviseren over je dakkapel in Zaandam kan je langskomen bij onze vestiging in Alkmaar. Je bekijkt hier onze dakkapellen op ware grootte en ervaart zelf wat een dakkapel met je zolder kan doen.

Via de A8 en A9 ben je binnen een half rijden bij vestiging Alkmaar.

Bezoek onze vestiging in Alkmaar

Veelgestelde vragen

Heb ik een vergunning voor een dakkapel nodig in Zaandam?

Iedere gemeente hanteert eigen richtlijnen voor de bouw van een dakkapel of dakopbouw. Deze regels zijn bovendien afhankelijk van de grootte, de vorm en de plaatsingsplek (aan voor-, zij- of achtergevel). Om een dakkapel te mogen plaatsen moet er in veel gevallen een dakkapel vergunning aangevraagd worden in Zaandam.

Wil je zelf alvast nagaan of je een omgevingsvergunning nodig heeft in Zaandam?
Deze vergunningcheck kan je heel gemakkelijk en snel doen via het omgevingsloket. Als daaruit blijkt dat je een vergunning nodig heeft, kan je deze zelf via het online portal aanvragen. Ruiter Dakkapellen kan deze aanvraag ook voor je verzorgen. Zo nemen wij jou alle zorg uit handen.

Is een dakkapel of dakopbouw een goede investering in Zaandam?

De solide, onderhoudsarme materialen van Ruiter Dakkapellen garanderen een lange levensduur en een investering die rendement oplevert bij eventuele verkoop van je woning. Het garantiecertificaat is overdraagbaar.

Hoeveel extra leefruimte levert een dakkapel op?

De meeste huizen hebben een normaal schuin dak met een dakhelling van 40 graden. Bij een dakkapel van 3 meter breed, win je dan al snel 4m² loopruimte. Bij een flauw dak is dit al snel 6 m².

Wat kost het plaatsen van een dakkapel?

Ruiter Dakkapellen brengt geen kosten in rekening voor het plaatsen van jouw dakkapel of dakopbouw. Montage is gratis!

 • Dakkapel advies in een van onze vestigingen

  Ervaar het licht en de ruimte in een vestiging bij jou in de buurt en krijg dakkapeladvies op maat van onze adviseurs.

 • Inmeten dakkapel

  De dakkapel wordt ingemeten bij jou thuis en de laatste details worden besproken.

 • Vergunning

  Of je een vergunning nodig heeft voor een dakkapel is per gemeente verschillend. Wij kunnen het complete vergunningstraject voor jou uit handen nemen.

 • Productie dakkapel

  In onze dakkapellen fabriek wordt jouw dakkapel in productie genomen.

 • Montage dakkapel

  Jouw dakkapel wordt binnen 1 dag geplaatst!