Dakkapel vergunningsvrij? Witte dakkapel met plat dak.

Dakkapel of dakopbouw Putten

Laat u inspireren en adviseren in onze vestigingen

Afspraak maken

Ruimtewinst met een dakkapel of dakopbouw in Putten

Ook in Putten bent u aan het juiste adres voor een dakkapel of dakopbouw van Ruiter Dakkapellen! Komt er gezinsuitbreiding, heeft u ruimte nodig voor een kantoor, een hobby of een mooie speelkamer voor de kinderen, maar bent u erg gehecht aan uw woning in Putten?

Maak van die stoffige zolder een prachtige, lichte ruimte waar u uw wensen waar kunt maken. Met een dakkapel of dakopbouw van Ruiter Dakkapellen creëert u levensruimte, ruimte om te groeien, maar wel in uw eigen vertrouwde omgeving. En u kiest voor topkwaliteit, want onze dakkapellen worden door vakmensen gemaakt van uitsluitend de beste, premium materialen.

Bij Ruiter Dakkapellen zijn de mogelijkheden eindeloos

Gaat u voor een dakkapel of dakopbouw in Putten of omgeving? Bij Ruiter Dakkapellen zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt er ook voor kiezen om alleen een dakraam te laten plaatsen voor extra lichtinval op uw zolder. Bezoek een vestiging bij u in de buurt om onze modellen en alle bijbehorende opties te bekijken en laat u adviseren. Hieronder alvast een aantal populaire modellen inclusief bekleding.

De belangrijkste dakkapel informatie

Online voorbereiden

Modellen

Gaat u voor een dakkapel of dakopbouw van kunststof, hout of houtlook? Of kiest u misschien wel voor een dakkapel van zink? De mogelijkheden in materialen en kleuren zijn eindeloos!

Bekijk alle modellen

Opties & accessoires

U kunt uw dakkapel uitbreiden met diverse opties en accessoires. Van airconditioning tot raamdecoratie zoals plissés en jaloezieën. Er zijn zeer veel mogelijkheden om uw dakkapel compleet volgens uw eigen wensen aan te kleden.

Bekijk alle opties & accessoires

Ruiter Dakkapellen vestiging. Showroom, advies dakkapel.

Dakkapel kosten

De prijs van een dakkapel is afhankelijk van het model, de dakschuinte, hoogte, breedte en de gekozen extra opties. Zo is iedere prijs gespecificeerd en betaalt u nooit teveel.

Meer informatie over dakkapel kosten

Bouwtekening van specificaties van een dakkapel op computer.

Vergunning

Voor het plaatsen van een dakkapel moet in sommige gevallen een dakkapel vergunning worden aangevraagd bij de gemeente. Dit heet een omgevingsvergunning. U heeft echter niet altijd een vergunning nodig.

Meer informatie over dakkapel vergunningen

Dakkapel zwart met plat dak.

Dakkapel plaatsen 1 dag!

Alle Ruiter dakkapellen en dakopbouwen worden geproduceerd in onze eigen fabriek, prefab noemen we dat. Dit gebeurt onder ideale condities en door ervaren vakmensen, waardoor wij de kwaliteit kunnen waarborgen. De dakkapel kan daardoor in één geheel en binnen één dag uw dak op!

Meer informatie over dakkapel plaatsen

Veelgestelde vragen

Heb ik een vergunning voor een dakkapel nodig in Putten?

Iedere gemeente hanteert eigen richtlijnen voor de bouw van een dakkapel of dakopbouw. Deze regels zijn bovendien afhankelijk van de grootte, de vorm en de plaatsingsplek (aan voor-, zij- of achtergevel). Om een dakkapel te mogen plaatsen moet er in veel gevallen een dakkapel vergunning aangevraagd worden in Putten.

Wilt u zelf alvast nagaan of u een omgevingsvergunning nodig heeft in Putten?
Deze vergunningcheck kunt u heel gemakkelijk en snel doen via het omgevingsloket. Als daaruit blijkt dat u een vergunning nodig heeft, kunt u deze zelf via het online portal aanvragen. Ruiter Dakkapellen kan deze aanvraag ook voor u verzorgen. Zo nemen wij u alle zorg uit handen.

Is een dakkapel of dakopbouw een goede investering in Putten?

De solide, onderhoudsarme materialen van Ruiter Dakkapellen garanderen een lange levensduur en een investering die rendement oplevert bij eventuele verkoop van uw woning. Het garantiecertificaat is overdraagbaar.

Hoeveel extra leefruimte levert een dakkapel op?

De meeste huizen hebben een normaal schuin dak met een dakhelling van 40 graden. Bij een dakkapel van 3 meter breed, wint u dan al snel 4m² loopruimte. Bij een flauw dak is dit al snel 6 m².

Wat kost het plaatsen van een dakkapel?

Ruiter Dakkapellen brengt geen kosten in rekening voor het plaatsen van uw dakkapel of dakopbouw. Montage is gratis!

Prefab dakkapellen in een Ruiter Dakkapellen vestiging

Bezoek een Ruiter Dakkapellen vestiging in de buurt van Putten

Bezoek een Ruiter Dakkapellen vestiging in de buurt van Putten. U bekijkt hier onze dakkapellen op ware grootte en ervaart zelf wat een dakkapel met uw zolder kan doen.

Onze vestigingen
 • Dakkapel advies in een van onze vestigingen

  Ervaar de licht en ruimte in een vestiging bij u in de buurt en krijg dakkapel advies op maat van onze adviseurs.

 • Inmeten dakkapel

  De dakkapel wordt ingemeten bij u thuis en de laatste details worden besproken.

 • Vergunning

  Of u een vergunning nodig heeft voor uw dakkapel is per gemeente verschillend. Wij kunnen het complete vergunningstraject voor u uit handen nemen.

 • Productie dakkapel

  In onze dakkapellen fabriek wordt uw dakkapel in productie genomen.

 • Montage dakkapel

  Uw dakkapel wordt binnen 1 dag geplaatst!