Ruiter Dakkapellen, gewoon beter

Roosendaal XL

Goed wonen in Roosendaal
  • Keulsveld 3, 4705 RS Roosendaal

Ruiter Dakkapellen; de dakkapel specialist in Roosendaal XL

Ruiter Dakkapellen bestaat 40 jaar en plaatst vele dakkapellen per jaar door heel Nederland en België. Ons advies wordt altijd op maat gegeven door de adviseurs in één van de vele showrooms en vervolgens wordt de dakkapel bij u thuis ingemeten. In Roosendaal vindt u een uitgebreide dakkapel showroom.

Kunststof dakkapellen

Woont u in Roosendaal of wijde omgeving en wilt u een dakkapel met een lange levensduur en weinig tot geen onderhoud? Probeer dan onze kunststof dakkapellen die ook leverbaar zijn met houtnerf. Deze kunststof dakkapel in houtlook is nauwelijks van echt hout te onderscheiden en heeft een langere levensduur dan houten bekleding. Bovendien behoort de lastige schilderklus op het dak tot de verleden tijd.
 
Openingstijden Roosendaal XL
  • Ma op afspraak
    Di t/m vr 10.00 tot 17.00 uur
    Za 10.00 tot 16.00 uur

    Bel 088 4321 220

Voor iedere stijl een dakkapel

Ruiter dakkapellen levert maatwerk en kan in iedere gewenste stijl een dakkapel leveren. Heeft uw huis klassieke allure? Met de opties van Ruiter Dakkapellen kunt u uw dakkapel voorzien van fraaie neuslijsten, zinken kraal en roedes. Hypermoderne woning? Ook in de strakke vormentaal hebben wij een oplossing. Onze specialisten denken graag met u mee.


De dakkapellen van Ruiter worden geheel naar wens in ons eigen dakkapellen fabriek gemaakt. Gaat u voor een kunststof dakkapel of een bepaald type dakopbouw, bijvoorbeeld met nokverhoging? Of wilt u alleen een dakraam laten plaatsen om het lichtinval op uw zolder aangenamer te maken? Bij Ruiter Dakkapellen zijn de mogelijkheden eindeloos. Bezoek onze showroom en vraag naar de mogelijkheden. Nu al benieuwd naar een prijslijst? Bekijk onze pagina met een indicatie van de kosten voor een dakkapel.

Dakkapellen in Roosendaal 

U wilt uw dakkapel toch ook eerst zien voordat u investeert? Breng een bezoek aan het dakkapelcentrum Roosendaal en ervaar zelf hoeveel licht en ruimte een dakkapel oplevert! Hier kunt u direct een vrijblijvende offerte laten maken. Vergeet uw bouwtekening en foto’s niet voor een advies op maat.

Totaal oplossing

Graag ontvangen wij u in onze XL showroom voor een totaal oplossing voor uw dak en gevel. Door de samenwerking met Ploeg Kozijnen kunt u hier naast dakkapellen ook deuren, kozijnen en schuifpuien één op één bekijken. Onze specialisten geven u graag een geheel vrijblijvend advies.