Ruiter Dakkapellen, ruimte om te groeien

Leeuwarden

Ruim wonen in Leeuwarden
  • Venusweg 13, 8938 BC Leeuwarden

Ruiter Dakkapellen, uw dakkapel specialist in Leeuwarden

Heeft u behoefte aan meer ruimte en comfort voor uw woning in Noord-Nederland. Met een Ruiter Dakkapel creëert u die ruimte, uw zolder wordt een extra woonetage! In onze showroom bij Dakkapellen Leeuwarden, vindt u alle mogelijkheden om uw woonwens te realiseren. 

Showroom bezoeken? Vul a.u.b. het formulier in

Maakt u alstublieft eerst een persoonlijke advies afspraak, door een mail te sturen naar info@dakkapellenleeuwarden.nl wij nemen dan contact met u op om een afspraak in te plannen. Of neem direct telefonisch contact op met onze showroom in Leeuwarden via 058-280 1524.

Wij werken uitsluitend op afspraak, zodat wij iedereen een veilig bezoek aan onze showroom kunnen bieden. Wij willen iedereen voldoende tijd en ruimte geven om wensen en mogelijkheden te bespreken.
 

Openingstijden Leeuwarden
  • Op afspraak:
    do 10.00 tot 16.00 uur
    vr 10.00 tot 16.00 uur

    Tel: 058 280 1524

Betrouwbare leverancier

Ruiter Dakkapellen is al meer dan 45 jaar dé dakkapellen specialist, ook in Leeuwarden! Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit materialen en goed opgeleide vakmensen voor het beste resultaat. Alle dakkapellen worden geproduceerd bij De Verbinding. Het transport en plaatsen van de dakkapel wordt uitgevoerd in eigen beheer. Met uitstekende garantie weet u het zeker; een Ruiter Dakkapel is een kwaliteitsproduct voor jarenlang woonplezier!

Extra ruimte met een Ruiter Dakkapel

De zolder is in veel woningen een inefficiënte ruimte. Door de schuine wanden wordt het al snel gebruikt als opslagruimte. Het gebruiksoppervlak wordt door een dakkapel vergroot waardoor de zolder een volwaardige woonetage wordt. Denk bijvoorbeeld aan een riante slaapkamer of compleet thuiskantoor. De keuze voor een Ruiter Dakkapel is een waardevaste investering voor direct woongenot, maar ook bij de verkoop van uw woning in Noord-Nederland.

De mogelijkheden zijn eindeloos

De dakkapellen van Ruiter worden geheel naar wens in ons eigen dakkapellen fabriek gemaakt. Gaat u voor een kunststof dakkapel of een bepaald type dakopbouw, bijvoorbeeld met nokverhoging? Of wilt u alleen een dakraam laten plaatsen om het lichtinval op uw zolder aangenamer te maken? Bij Ruiter Dakkapellen zijn de mogelijkheden eindeloos. Bezoek onze showroom en vraag naar de mogelijkheden. Nu al benieuwd naar een prijslijst? Bekijk onze pagina met een indicatie van de kosten voor een dakkapel.

Ruiter Dakkapellen in Leeuwarden

In de showroom van Dakkapellen Leeuwarden, vindt u een groot aanbod van Ruiter Dakkapellen op ware grootte. Voor elke woonwens bestaat een geschikte dakkapel oplossing. Onze dakkapel specialisten denken graag met u mee om zo tot een passende keuze te komen. Breng een bezoek aan de showroom en laat u geheel vrijblijvend adviseren.