Ruiter Dakkapellen, ruimte om te groeien

Achterhoek

Advies op maat en jaren extra wooncomfort
  • D.H. Keuperweg 8, 7095 AW De Heurne

Bouwkundig adviseur voor de Achterhoek

Bent u op zoek naar extra woongenot? Met een dakkapel van Ruiter Dakkapellen creëert u meer ruimte, licht en sfeer op uw bovenetage. Marco Jansen van Senioz Prefab is uw adviseur voor de Achterhoek en helpt u met alle mogelijkheden om uw woonwens te realiseren!
 

Ruimte met een Ruiter Dakkapel

Ruiter Dakkapellen is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en plaatsen van dakkapellen. Al veel woningen in de Achterhoek profiteren dagelijks van de ruimtewinst door een dakkapel van Ruiter Dakkapellen. In de Achterhoek adviseert Marco Jansen u over de vele dakkapellen en krijgt u een impressie van de vele modellen en opties. Bent u op zoek naar de perfecte dakkapel voor uw woning? Maak een afspraak met het aanvraag formulier of neem direct contact op!
 
Openingstijden Achterhoek
  • Bezoek op afspraak met bouwkundig adviseur

    Tel: 06 4132 5610

Betrouwbare leverancier

Ruiter Dakkapellen, uw dakkapel leverancier in de Achterhoek, heeft al 40 jaar ervaring en daar kunt u uw voordeel mee doen. Doordat wij ons al zo lang richten op een product weet u dat wij geen eendagsvlieg zijn. Alle dakkapellen worden in eigen fabriek geproduceerd. Elke dakkapel wordt op maat gemaakt naar de wensen van de klant. Plaatsing en hijsen van de dakkapel gebeurt in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij het gehele proces perfect op elkaar afstemmen.

De mogelijkheden zijn eindeloos

De dakkapellen van Ruiter worden geheel naar wens in ons eigen dakkapellen fabriek gemaakt. Gaat u voor een kunststof dakkapel of een bepaald type dakopbouw, bijvoorbeeld met nokverhoging? Of wilt u alleen een dakraam laten plaatsen om het lichtinval op uw zolder aangenamer te maken? Bij Ruiter Dakkapellen zijn de mogelijkheden eindeloos. Bezoek onze showroom en vraag naar de mogelijkheden. Nu al benieuwd naar een prijslijst? Bekijk onze pagina met een indicatie van de kosten voor een dakkapel.