Dakkapel vergunningsvrij? Witte dakkapel met plat dak.

Ruiter Dakkapellen Wielerteam promo

Alles wat u wilt weten over dakkapellen binnen een toertocht

Afspraak maken

Ruiter Dakkapellen Wielerteam 

Ruiter Dakkapellen biedt u de beste en ruimste keuze aan dakkapellen. Met al meer dan 40 jaar ervaring zijn wij een echte dakkapellen specialist. Maar wist u dat Ruiter Dakkapellen ook aan sponsoring doet? Het Ruiter Dakkapellen Wielerteam helpt jonge talentvolle renners met een sportieve carrière.

De vakspecialist

Wilt u uw oude dakkapel laten vervangen door een nieuwe dakkapel? Ruiter Dakkapellen is de echte dakkapel specialist. Al 40 jaar leveren wij dakkapellen voor vele huishoudens. Ons professionele organisatie vervaardigt en plaatst een nieuwe dakkapel van betrouwbare kwaliteit. Of u nu kiest voor een dakkapel met een plat dak, een dakkapel met een schuin dak of een complete dakopbouw. De keus is aan u!

Dakkapellen geheel naar smaak

Met het plaatsen van een dakkapel op maat creëert u meer ruimte en een aangename lichtval in uw kamer. Voor het plaatsen van een nieuwe dakkapel, heeft u de keuze uit onze verschillende modellen. Wij bieden u de mogelijkheid om uw nieuwe dakkapel volledig naar uw eigen smaak samen te stellen. Moet uw nieuwe dakkapel eigentijds modern of juist een klassiek model zijn? Wij maken nieuwe dakkapellen van verschillende stijlen en materialen:

  • kunststof of hout;

  • aluminium of polyurea;

  • trespa of keralit rabatdelen;

  • modern, klassiek of landelijk.


Binnen 1 dag geplaatst

Onze vakkundige plaatsingsteams plaatsen uw nieuwe dakkapel binnen 1 dag of in vele gevallen zelfs binnen 1 dagdeel. Wij helpen u graag bij het kiezen voor een geschikte dakkapel. Er altijd wel een dakkapel vestiging bij u in de buurt!

Ruiter Dakkapellen vestiging Eemnes. Showroom kleine prefab dakkapellen.

Laat u inspireren

Ervaar zelf de voordelen van een dakkapel in een vestiging bij u in de buurt.

Onze vestigingen