Bouwtekening: detailtekening van dakkapel. Bepaal de afmetingen voor vergunning van een dakkapel.

Dakkapel bouwtekening

Gedetailleerde tekeningen

Detailtekeningen aanvragen

Nadat jouw dakkapel of dakopbouw bij je thuis is ingemeten voor de exacte maten, maakt onze ontwerpafdeling detail tekeningen waarmee de monteurs in de fabriek aan de slag gaan.

Gedetailleerde bouwtekeningen van jouw dakkapel

Voor akkoord wordt de dakkapel of dakopbouw altijd nog bij je thuis ingemeten voor de exacte maten. Vervolgens maakt onze ontwerpafdeling detail tekeningen van de dakkapel of dakopbouw waarmee de monteurs in de fabriek aan de slag gaan.

Heb je een vergunning nodig voor het plaatsen van de dakkapel, dan kunnen wij dit traject voor je volledig uit handen nemen. Onze ontwerpafdeling maakt dan de bouwtekeningen voor aanvraag van de vergunning en dient deze, na jouw akkoord, in bij de gemeente.

Het zijn de details die er toe doen

Wij stellen een aantal detailtekeningen ter beschikking, die je een beeld geven van de technische specificaties van een dakkapel.

Bouwtekening van specificaties van een dakkapel op computer.

Gratis detailtekeningen downloaden

Met de gratis detailtekeningen krijg je een technischer beeld van de meest voorkomende dakkapellen.

Dankzij de dakkapel tekening heb je:

  • Een beter idee van de technische specificaties

  • Vergelijkingsmateriaal voor jouw situatie

Detailtekeningen aanvragen

Wil je meer weten?

Ervaren wat een dakkapel met jouw ruimte kan doen? Ervaar de ruimte, het licht en de kwaliteit van onze dakkapellen in een van onze vestigingen. Liever eerst online ori├źnteren? Lees dan ons inspiratiemagazine voor alle mogelijkheden!