Detailtekening.png

Dakkapel bouwtekening

Detailtekeningen aanvragen

Nadat uw dakkapel of dakopbouw bij u thuis is ingemeten voor de exacte maten, maakt onze ontwerpafdeling detail tekeningen waarmee de monteurs in de fabriek aan de slag gaan.

Gedetailleerde bouwtekeningen van uw dakkapel

Voor akkoord wordt de dakkapel of dakopbouw altijd nog bij u thuis ingemeten voor de exacte maten. Vervolgens maakt onze ontwerpafdeling detail tekeningen van de dakkapel of dakopbouw waarmee de monteurs in de fabriek aan de slag gaan.

Heeft u een vergunning nodig voor het plaatsen van de dakkapel, dan kunnen wij dit traject voor u volledig uit handen nemen. Onze ontwerpafdeling maakt dan de bouwtekeningen voor aanvraag van de vergunning en dient deze, na uw akkoord, in bij de gemeente.

Het zijn de details die er toe doen

Wij stellen een aantal detailtekeningen ter beschikking, die u een beeld geven van de technische specificaties van een dakkapel.

Dakkapel-tekening_1824x854.jpg

Gratis detailtekeningen downloaden

Met de gratis detailtekeningen krijgt u een technischer beeld van de meest voorkomende dakkapellen.

Dankzij de dakkapel tekening heeft u:

  • Een beter idee van de technische specificaties

  • Vergelijkingsmateriaal voor uw situatie

Detailtekeningen aanvragen

U wilt graag ruimte om te groeien!
Hoe verder?

Ervaren wat een dakkapel met uw ruimte kan doen? Ontdek dakkapellen op ware grootte in onze vestigingen. Of bereid u eerst online voor met o.a. een stappenplan, voorbeeldoffertes en een uitgebreide prijslijst.