Ruiter Dakkapellen, ruimte om te groeien

Dakkapel Almere Haven (FL)

Alles super verlopen. En wat een aardige jongens!

Supersnelle plaatsing dakkapel

Bij de familie Brits uit Almere Haven is onlangs een nieuwe dakkapel geplaatst. De professionele dakkapel monteurs van Ruiter Dakkapellen hebben er voor gezorgd dat binnen één dag de oude dakkapel is vervangen voor een mooi nieuw exemplaar.

Een dikke tien

Yvonne Brits: "Vandaag is onze dakkapel geplaatst in Almere Haven, alles is super verlopen. Wat een aardige jongens kwamen vandaag! Het was gezellig. Vriendelijke medewerkers en supersnel was de oude dakkapel verwijderd en de nieuwe dakkapel op z'n plaats. We willen vooral de medewerker bedanken op de vestiging Almere die alles in gang heeft gezet. En de medewerkers die het kwamen uitvoeren. Een dikke tien krijgen jullie en als we in de buurt een dakkapel specialist kunnen aanraden dan zijn jullie het wel. Heel erg bedankt, ik wil ook speciaal Frank van vestiging Almere bedanken. En hem een hele warme douche toewensen. In één woord geweldig!"

U wilt uw dakkapel toch ook eerst zien, voordat u investeert?

Breng een bezoek aan de grootste dakkapel showrooms van Nederland en laat geheel vrijblijvend een dakkapel offerte opmaken passend bij uw persoonlijke wensen.