dakkapel plat dak. Dakkapel van 4 meter of meer. Ruiter Dakkapellen

Waardevermeerdering huis

Een investering die zich terugbetaalt

Afspraak maken

Een fijne prijs in de loterij, een financiële meevaller, het jaarlijkse vakantiegeld: maar al te vaak is het geld al uitgegeven voordat je er erg in hebt. Zonde, toch? Ruud investeerde een onverwachte meevaller in een dakkapel voor zijn woning. ”Van die investering geniet ik nu én straks.”


Vakantiegeld gebruiken voor een dakkapel

Ruud (37): “Mijn vakantiegeld werd gestort en mijn spaarloon was ook al vrijgekomen”, vertelt Ruud van Hoog uit Nieuwegein. “Tezamen was dat een aardig bedrag. Ik wilde er iets mee doen waar ik direct maar ook op langere termijn plezier van zou hebben. Ik dacht al aan een investering in het huis, toen mijn vrouw Nelleke een dakkapel opperde. Dat was precies de bestemming die ik zocht. We genieten nu al van het wooncomfort dankzij de ruimte, én van een goed geïsoleerde ruime zolder! Dat gaat ons jaarlijks heel wat kosten besparen. En mochten we dit huis ooit verkopen, dan hebben die extra meters ook weer een meerwaarde.”

Waardevermeerdering van de woning

Met een dakkapel verandert een krappe, donkere zolder in een volwaardige leefruimte en telt deze ruimte bij de taxatie van de woning voor 100% mee. Opslagruimte daarentegen slechts een derde. Een Ruiter Dakkapel zorgt dus niet alleen voor meer daglicht en comfort, maar ook voor waardevermeerdering van de woning.

Met een dakkapel uw woning verbeteren

In plaats van verhuizen kiezen veel mensen voor woningverbetering. Met een dakkapel is de gewenste extra ruimte en wooncomfort snel gerealiseerd. Dat is bovendien goedkoper dan een verhuizing. Ruiter Dakkapellen: “Wij zien een trend in dakkapellen voor woningverbeteringen. De consument wil investeren in de huidige woning als een grotere woning buiten bereik ligt. Een investering voor meer leefruimte nu met oog op waardevermeerdering van de woning in de toekomst, is een interessante optie.” 

Keuze voor kwaliteit

Opvallend is de keuze voor duurzame kwaliteitsproducten van specialisten. Liever in één keer goed tegen hogere kosten. Ruiter Dakkapellen: ”Het gaat niet alléén om goede materialen maar ook om de juiste toepassing ervan en productie en plaatsing door vakmensen. De consument is zich meer bewust dat zijn spaargeld maar één keer kan worden besteed en stelt logischer wijs kwaliteitseisen aan het product.”

Ook investeren in eigen woning?

Wilt u ook graag een goede investering doen met uw spaargeld? Haal het maximale uit uw huidige woning en creëer ultiem woongenot met een Ruiter Dakkapel of Dakopbouw. Meer ruimte, meer mogelijkheden, volop leven, maximaal genieten. Kom langs in een van onze dakkapel vestigingen en kijk samen met onze professionele adviseur wat voor uw situatie de beste oplossing is.

Wilt u meer weten?

Ervaren wat een dakkapel met uw ruimte kan doen? Ervaar de ruimte, het licht en de kwaliteit van onze dakkapellen in een van onze vestigingen. Liever eerst online oriënteren? Lees dan ons inspiratiemagazine voor alle mogelijkheden!

Dakkapel in slaapkamer binnenaanzicht

Ruimte om te groeien

Inspiratie
ruiter_dakkapellen_magazine-(2).png

Ja, ik wil een online dakkapel inspiratiemagazine ontvangen!

Ons inspiratiemagazine is een absolute aanrader als u nog niet precies weet wat er allemaal mogelijk is. Wij laten u zien wat een dakkapel met de ruimte en licht op een zolder kan doen. Mogelijk inspireert dit u ook om van uw donkere zolder uw favoriete ruimte te maken. In het magazine komen alle mogelijkheden langs. Denk aan:

  • De keuze voor een type dakconstructie

  • De uitstraling aan de buitenkant, passend bij uw woning

  • Materiaalkeuze als kunststof, hout, houtlook of zink

  • De extra opties en keuze in accessoires.

Aanvragen