Dakkapel vergunningsvrij? Witte dakkapel met plat dak.

Fiets en fitness zolder

Kilometers maken doe ik op zolder

Ruimte om thuis te sporten

"Fietsen vind ik zo heerlijk! Het houdt mij fit en vitaal, en ik kan echt even mijn hoofd leegmaken na een drukke werkdag." Miranda verkiest de polders van Noord-Holland, maar het weer laat dat niet altijd toe. "Met mijn racefiets in een tacx kan ik thuis de kilometers maken, lekker droog en warm. De dakkapel van Ruiter Dakkapellen heeft een enorme ruimte op zolder gecreëerd waar ik rustig kan sporten en mijn racefiets kan neerzetten. Dan zit ik, net als buiten, met mijn hoofd in de wolken, haha."

De dakkapel

"Ruiter Dakkapellen was een zeer weloverwogen keuze...Ok, haha, dat is flauw. Ik werk voor Ruiter Dakkapellen en natuurlijk kies ik daar dan ook voor. Maar echt, ik weet dat de kwaliteit gewoon goed is. En daarnaast, ik ben echt een miepie, een pietje precies. Hoe ik het in mijn hoofd heb, zo moet het worden. Ruiter Dakkapellen levert maatwerk en kan elk gewenst model maken. Super toch? En met de 10 jaar garantie op alles en onderhoudsarme materialen heb ik mijn Ronald zonder moeite weten te overtuigen!"

Benieuwd naar meer afgeronde projecten?

Ruiter Dakkapellen heeft meer dan 40 jaar ervaring.
Wekelijks mogen wij vele tientallen woningeigenaren en huurders van extra wooncomfort voorzien. Dat betekent een paar honderd per maand en een veelvoud daarvan per jaar. Ervaring genoeg en dat merkt u aan alles!

Afgeronde projecten bekijken
Witte ruime dakkapel kinderkamer, kind spelend met ballenbak.

Ruimte om te groeien

Laat je inspireren