Dakkapel Zaandam gat in het dak, buitenaanzicht.

Opbouw Zaandam

Geen vergunning voor dakkapel, maar wel voor dakopbouw!

Meedenken bij het creëren van een oplossing.

"Na de koop van onze woning in de gemeente Zaandam besloten wij voor onze zolder een tweetal dakkapellen te laten plaatsen. Onze keuze viel op Ruiter dakkapellen. Naar later bleek een verstandige en goede keuze."

"In eerste instantie hadden we met een behoorlijke teleurstelling te maken. De gemeente Zaandam besloot geen omgevingsvergunning af te geven voor het plaatsen van een dakkapel. Met medewerking van Ruiter dakkapellen is naar een oplossing gezocht. Die hebben we gevonden door het plaatsen van een maatwerk dakopbouw (i.p.v. een dakkapel). Hiervoor is wel een omgevingsvergunning afgegeven. Het heeft bij elkaar wat tijd gekost, maar het eindresultaat is zeker de moeite waard."

"De werkzaamheden zijn net afgerond. Terugkijkend naar het geheel kan ik maar één ding zeggen. Ruiter dakkapellen is een bedrijf wat met je meedenkt en een goede service geeft. Waardevol om dat aan andere mensen (toekomstige klanten) mee te delen."

Met dank aan de mooie reactie van [naam beschermd], te Zaandam.

Benieuwd naar meer afgeronde projecten?

Ruiter Dakkapellen heeft meer dan 40 jaar ervaring.
Wekelijks mogen wij vele tientallen woningeigenaren en huurders van extra wooncomfort voorzien. Dat betekent een paar honderd per maand en een veelvoud daarvan per jaar. Ervaring genoeg en dat merkt u aan alles!

Afgeronde projecten bekijken
Witte ruime dakkapel kinderkamer, kind spelend met ballenbak.

Ruimte om te groeien

Laat je inspireren