Dakkapel zwart met plat dak.

Moderne dakkapel

Laat je inspireren bij Ruiter!

Ben je op zoek naar een moderne dakkapel? Een dakkapel is niet alleen goed geïsoleerd en gemaakt met hoogwaardige en duurzame materialen, maar kan ook een trendy, luxe en strakke look hebben. Bij Ruiter Dakkapellen bewijzen we dat een strakke dakkapel een prachtige verfraaiing is van je woning. En we tonen je graag hoe dat eruit kan zien.

Dakkapel met moderne look

De moderne look terug laten komen in jouw dakkapel? Dat kan! Kenmerkend voor deze stijl zijn strakke lijnen en hoogwaardige materialen. Dakkapellen van Ruiter Dakkapellen worden prefab gefabriceerd in onze fabriek. Zo garanderen we hoogwaardige kwaliteit, vakmanschap en een lange levensduur. Maar hoe geven we een dakkapel zo’n strakke look? Dat kan op verschillende manieren. 

Door te kiezen voor een kunststof dakkapel ontstaat er een strakke look. Het materiaal heeft een moderne uitstraling en is verkrijgbaar in tientallen kleuren. Zo past het altijd perfect bij jouw woning. Nog een voordeel: kunststof is ontzettend onderhoudsvriendelijk en duurzaam.

Kader model dakkapel

De uitstraling van een kunststof dakkapel wordt extra modern wanneer je kiest voor kleuren als zwart, antraciet of grijs. Daarnaast zijn de indeling en afwerking van grote invloed. De kozijnen liggen vaak dieper dan bij een traditionele dakkapel. Zo ontstaat een brede, robuuste omlijsting met een strakke uitstraling. Bij de keuze voor een moderne dakkapel kies je minder snel voor een dakkapel met houtlook. In deze stijl gaat men eerder voor de strakke lijnen en egale oppervlakken.

Moderne dakkapel met plat dak.

Ja, ik wil een online dakkapel inspiratiemagazine ontvangen!

Ons inspiratiemagazine is een absolute aanrader als je nog niet precies weet wat er allemaal mogelijk is. Wij laten je zien wat een dakkapel met de ruimte en licht op een zolder kan doen. Mogelijk inspireert dit je ook om van een donkere zolder jouw favoriete ruimte te maken. In het magazine komen alle mogelijkheden langs. Denk aan:

  • De keuze voor een type dakconstructie

  • De uitstraling aan de buitenkant, passend bij jouw woning

  • Materiaalkeuze als kunststof, hout, houtlook of zink

  • De extra opties en keuze in accessoires.

Aanvragen

Vestiging Cruquius van Ruiter Dakkapellen, binnen showroom dakkapellen.

Moderne dakkapellen in de vestiging bekijken?

Ben je enthousiast over de uitstraling van een moderne dakkapel? Wil je ook een strakke dakkapel in het zwart, wit, antraciet of grijs en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Laat je dan nog verder inspireren in een van onze vestigingen. 

Onze deskundige adviseurs vertellen graag wat een dakkapel met jouw woning kan doen en wat je opties zijn. We stellen met veel plezier een vrijblijvende offerte op maat voor je op. Maak direct een afspraak in een van de vestigingen bij jou in de buurt.

Onze vestigingen