Ruiter Dakkapellen, ruimte om te groeien

Zolder verbouwen tot moderne slaapkamer

Uw zolder verbouwen tot een nuttige ruimte? 

Met een dakkapel van Ruiter Dakkapellen kunt u de zolder verbouwen tot een ruime slaapkamer. Onze luxe dakkapellen zorgen voor meer licht en ruimte op uw zolder. In onze dakkapellenfabriek wordt uw dakkapel helemaal op maat gemaakt. Hierdoor kunnen wij uw dakkapel al binnen één dagdeel op uw dak plaatsen en uw zolder dus direct verbouwen tot een grote leefbare ruimte. Voor de afwerking aan de binnenkant kunt u een aannemer in de hand nemen om uw zolder om te toveren tot uw droomslaapkamer!

In dit artikel vindt u tips waar u rekening mee kunt houden bij het verbouwen van uw zolder tot moderne slaapkamer.

Vele mogelijkheden met het verbouwen van uw zolder met een dakkapel

Steeds meer mensen ontdekken de vele mogelijkheden die een zolder biedt. Is uw zolder nu vooral een loze opslagruimte? Een dakkapel creëert meer licht en meer ruimte waardoor uw zolder verbouwd kan worden tot een riante gezonde slaapkamer. Stelt u zich eens voor: rustig wakker worden in het binnenvallend ochtendlicht! Ruiter Dakkapellen biedt u bovendien de mogelijkheid uw dakkapel uit te breiden met allerlei dakkapel opties zodat uw slaapkamer nog luxer wordt. Bijvoorbeeld met een warmte-isolerend rolluik, sfeervolle plissés, handige opbergvakken of een aluminium inzethor. Gaat u voor meer leefruimte op zolder? 

Aandachtspunten bij het verbouwen van de zolder tot gezonde leefruimte

De zolder is eigenlijk een loze ruimte die achteraf gezien goed gebruikt kan worden om een slaapkamer van te maken. Tijdens de zolder verbouwing is het belangrijk om stil te staan bij enkele punten, zoals:

  • dakkapel isolatie
  • verwarming
  • verlichting
  • eventuele scheidingswanden
  • afwerking van wanden en vloeren

De moeite die u neemt aandacht te besteden aan deze punten is snel terugverdiend in comfort en energiebesparing. Wij helpen u hier graag bij.

U wilt uw dakkapel toch ook eerst zien, voordat u investeert?

Breng een bezoek aan de grootste dakkapel showrooms van Nederland en laat geheel vrijblijvend adviseren door de professionele dakkapel adviseurs. Vergeet de bouwtekeningen van uw woning en de foto’s niet. Dan kan er direct een dakkapel offerte op maat worden gemaakt.