Ruiter Dakkapellen vestiging Eemnes. Showroom kleine prefab dakkapellen.

Nieuwe vestiging Cruquius

Bezoek onze nieuwe vestiging vanaf 1 juli!

Afspraak maken

Per 1 juli 2023 openen wij een nieuwe vestiging met ongekend veel ruimte  in Cruquius. Hier bent u van harte welkom voor volop woon- en dakkapel inspiratie. De nieuwe locatie vervangt de oude vestiging aan de Bennebroekerdijk in Cruquius.


Ruiter Dakkapellen vestiging Cruquius.

Volop wooninspiratie

Vanaf 1 juli opent de nieuwe vestiging in Cruquius officieel haar deuren! De nieuwe vestiging bevindt zich op de woonboulevard aan de Spaarneweg 16 A op de Woonboulevard Cruquius.

We introduceren een uniek concept met totaalbeleving zoals u van ons mag verwachten. Zodra u binnenstapt ervaart u wat Ruiter kan bieden. Met onze 45 jaar ervaring maken wij de keuze voor uitsluitend de beste materialen en produceren wij de dakkapellen met de hoogste waterdichtheid en sterkste constructie. Ook staan wij voor onze innovatieve werkwijze en blijven wij optimaliseren. Hierdoor kunnen wij u het best mogelijke product bieden en maken wij waar wat er van ons wordt verwacht.

Wij ontvangen u graag  in onze nieuwste vestiging om u met onze onevenaarbare presentatie te laten ervaren dat wij de beste leverancier zijn om uw woonwens te realiseren.

Ruimte om te groeien

Door de grootte van de organisatie kunnen we u niet alleen het beste product maar ook de beste service bieden. Wij denken graag met u mee zodat u het maximale uit uw investering haalt, zowel in rendement als in woonplezier. Onze vakkundige medewerkers staan het gehele traject voor u klaar en ook nadat uw dakkapel is geplaatst blijft u klant van Ruiter.

De aanschaf van een dakkapel is vaak een grote en belangrijke aankoop. In de nieuwe vestiging wordt door het gebruik van meerdere verdiepingen de mogelijkheid geboden de dakkapellen zowel van boven als van onder goed te bekijken. Zo ziet u precies waar u in investeert. Ons enthousiaste team van adviseurs begeleidt u graag in het hele proces om tot de beste keuzes te komen, voor jaren extra woonplezier.

Verhuizing vestiging Cruquius 

Vanaf 1 juli bent u van harte welkom in onze nieuwe vestiging voor een vers kopje koffie en een adviesgesprek op maat. Maak hiervoor een afspraak met een van onze adviseurs!

Openingstijden

Di t/m vr 09.00 tot 17.00 uur
Za 10.00 tot 16.00 uur

Adres

Spaarneweg 16-A
2142 EN Cruquius