Ruiter Dakkapellen, ruimte om te groeien

Barendrecht

Meer wooncomfort voor uw woning in Barendrecht
  • Brugge 20, 2993 LB Barendrecht

Ruiter Dakkapellen in Barendrecht

Ruiter Dakkapellen is al meer dan 40 jaar de dakkapellen specialist van Nederland en levert ook in Barendrecht al vele jaren dakkapellen. Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit materialen die worden vervaardigd tot een hoogwaardige dakkapel door echte vakmensen. Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg voor ons. En met de uitstekende garantie weet u het zeker; een Ruiter Dakkapel is woongenot voor jaren!

Groter wonen in Barendrecht met hoog rendement

Veel mensen hebben tegenwoordig behoefte aan meer woonruimte, maar kunnen of willen niet direct verhuizen. Ruiter Dakkapellen biedt dé oplossing en laat wensen in vervulling gaan. Een dakkapel of dakopbouw van Ruiter kan snel geplaatst worden en is, in verhouding tot een uitbouw, makkelijker realiseerbaar. 
 
Openingstijden Barendrecht
  • Di t/m vr 9.00 tot 17.00 uur
    Do koopavond op afspraak
    Za 10.00 tot 16.00 uur

    Bel 088 4321 250

Dakkapel showroom Barendrecht

In Barendrecht vindt u een zeer grote showroom; met meerdere dakkapel types (en merken). Onze vakkundige adviseurs staan u graag te woord voor een vrijblijvend advies.

De mogelijkheden zijn eindeloos

De dakkapellen van Ruiter worden geheel naar wens in ons eigen dakkapellen fabriek gemaakt. Gaat u voor een kunststof dakkapel of een bepaald type dakopbouw, bijvoorbeeld met nokverhoging? Of wilt u alleen een dakraam laten plaatsen om het lichtinval op uw zolder aangenamer te maken? Bij Ruiter Dakkapellen zijn de mogelijkheden eindeloos. Bezoek onze showroom en vraag naar de mogelijkheden. Nu al benieuwd naar een prijslijst? Bekijk onze pagina met een indicatie van de kosten voor een dakkapel.

Een kijkje in showroom Barendrecht