Ruiter Dakkapellen, ruimte om te groeien

Barendrecht

Laat u inspireren in onze showroom

Ruiter Dakkapellen Barendrecht

Ruiter Dakkapellen is al meer dan 40 jaar de dakkapellen specialist van Nederland en levert ook in Barendrecht al vele jaren dakkapellen. Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit materialen die worden vervaardigd tot een hoogwaardige dakkapel door echte vakmensen. Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg voor ons. En met de uitstekende garantie weet u het zeker; een Ruiter Dakkapel is woongenot voor jaren!

Openingstijden en adres BarendrechtDi t/m vr 09.00 tot 17.00 uur
Za 10.00 tot 16.00 uur

Brugge 20
2993 LB Barendrecht

088 4321 250
advies@ruiterdakkapellen.nl*

* Vermeld a.u.b. in uw e-mails uw postcode en huisnummer, zodat wij uw bericht sneller kunnen behandelen. 


Dakkapel advies in Barendrecht

Heeft u behoefte aan meer woonruimte, maar wilt u graag in uw vertrouwnde woning en omgeving blijven wonen? Ruiter Dakkapellen biedt dé oplossing. Met een dakkapel of dakopbouw van Ruiter creëert u binnen 1 dag een zee aan ruimte!

In Barendrecht vindt u een mooie, grote showroom met meerdere dakkapel types en modellen. Onze vakkundige adviseurs staan u graag te woord voor een vrijblijvend advies.

Maatregelen m.b.t. het corona virus - update 24 maart

Ruiter Dakkapellen volgt de adviezen van het RIVM. Voor nu houdt dat het volgende in:

  • Geen handen schudden
  • Bij gezondheidsklachten blijven onze werknemers thuis 
  • Wij houden rekening met de onderlinge afstand van 1,5 meter


Showrooms en afspraken

  • Winkels zijn verplicht om maatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat mensen afstand houden, bijvoorbeeld via een deurbeleid. Wij zien er bij onze showrooms op toe dat er niet te veel mensen binnen zijn én dat er voldoende afstand wordt gehouden. Houd hier zelf a.u.b. ook rekening mee als u een van onze showrooms bezoekt;
  • De showrooms zijn geopend volgens de tijden op deze pagina.
  • Voor de inmetingen en plaatsingen geldt ook dat deze doorgaan, met inachtneming van de eerder genoemde adviezen van het RIVM.

Indien u zelf gezondheidsklachten heeft, neem dan contact met ons op. De showroomafspraak kan dan telefonisch plaatsvinden of we kunnen de afspraak verplaatsen. Heeft u geen klachten, maar voelt u zich toch prettiger bij een telefonische afspraak, laat ons dit dan weten door contact op te nemen met de betreffende showroom.


Productie, plaatsing, montage en service

In de dakkapellenfabriek gaat de productie door, tevens kan de montage en service van de dakkapellen bij u thuis doorgaan met inachtneming van de adviezen van het RIVM.

Showrooms en contact


Afspraak met een adviseur plannen

Vul onderstaand formulier in om een afspraak met een adviseur in te plannen. De adviseur neemt contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Maakt u in deze periode liever geen afspraak in de showroom, dat begrijpen wij. Kies dan bij het veld 'Showroom' voor 'Telefonisch'.

Vælg dato

Een kijkje in showroom Barendrecht tijdens de verbouwing
 

Wat zijn de mogelijkheden?

De dakkapellen van Ruiter worden geheel naar wens in ons eigen dakkapellen fabriek gemaakt. Gaat u voor een kunststof dakkapel of een bepaald type dakopbouw, bijvoorbeeld met nokverhoging? Of wilt u alleen een dakraam laten plaatsen om het lichtinval op uw zolder aangenamer te maken? Bij Ruiter Dakkapellen zijn de mogelijkheden eindeloos. Bezoek onze showroom en vraag naar de mogelijkheden. Nu al benieuwd naar een prijslijst? Bekijk onze pagina met een indicatie van de kosten voor een dakkapel.