Ruiter Dakkapellen, ruimte om te groeien

Barendrecht

Laat u inspireren in onze showroom

Ruiter Dakkapellen Barendrecht

Ruiter Dakkapellen is al meer dan 40 jaar de dakkapellen specialist van Nederland en levert ook in Barendrecht al vele jaren dakkapellen. Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit materialen die worden vervaardigd tot een hoogwaardige dakkapel door echte vakmensen. Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg voor ons. En met de uitstekende garantie weet u het zeker; een Ruiter Dakkapel is woongenot voor jaren!

Showroom bezoeken? Wij werken op afspraak, vul a.u.b. het formulier in

Maakt u alstublieft eerst een persoonlijk advies afspraak. Wij werken op afspraak, zodat wij iedereen een veilig bezoek aan onze showroom kunnen bieden. Wij willen iedereen voldoende tijd en ruimte geven om wensen en mogelijkheden te bespreken.

Vul het onderstaand formulier 'Persoonlijk advies aanvragen' in. Wij nemen dan contact met u op om een afspraak in te plannen.
 

Showroom Barendrecht

Offerte of bezoek aanvragen
via formulier 'Persoonlijk advies'


Openingstijden
Di t/m vr 09.00 tot 17.00 uur
Za 10.00 tot 16.00 uur

Adres (op afspraak)
Brugge 20
2993 LB Barendrecht

Telefonisch
Terugbelverzoek adviseur via telefoniste 088-4321000 (nav lopende aanvraag)

Email
advies@ruiterdakkapellen.nl(n.a.v. lopende aanvraag)

* Vermeld a.u.b. in uw e-mails uw postcode en huisnummer, zodat wij uw bericht sneller kunnen behandelen.Een kijkje in showroom Barendrecht tijdens de verbouwing
 

Wat zijn de mogelijkheden?

De dakkapellen van Ruiter worden geheel naar wens in ons eigen dakkapellen fabriek gemaakt. Gaat u voor een kunststof dakkapel of een bepaald type dakopbouw, bijvoorbeeld met nokverhoging? Of wilt u alleen een dakraam laten plaatsen om het lichtinval op uw zolder aangenamer te maken? Bij Ruiter Dakkapellen zijn de mogelijkheden eindeloos. Bezoek onze showroom en vraag naar de mogelijkheden. Nu al benieuwd naar een prijslijst? Bekijk onze pagina met een indicatie van de kosten voor een dakkapel.