Ruiter Dakkapellen, ruimte om te groeien

360 graden wonen

Virtual Reality dakkapel ervaring

Virtual Reality dakkapel ervaring met 360┬░ Wonen

In de showroom van Barendrecht en Cruquius kunt u met 360┬░ Wonen een virtual reality dakkapel ervaring beleven. Een levensechte ervaring die laat zien hoe een dakkapel of dakopbouw extra woonruimte oplevert. U waant zich in een compleet ingerichte zolderverdieping met uitzicht en u kunt zelfs de dakkapel van de buitenkant, op grote hoogte, bekijken. Een niet te missen ervaring die u helpt bij het aanschaf proces van een dakkapel of dakopbouw. 


VR Showrooms

Met afspraak

Showroom Barendrecht
Showroom Cruquius

E-mail

advies@ruiterdakkapellen.nl*

* Vermeld a.u.b. in uw e-mails uw postcode en huisnummer, zodat wij uw bericht sneller kunnen behandelen.

Showroom bezoeken? Vul a.u.b. het formulier in

Maakt u alstublieft eerst een persoonlijk advies afspraak. Wij werken op afspraak, zodat wij iedereen een veilig bezoek aan onze showroom kunnen bieden. Wij willen iedereen voldoende tijd en ruimte geven om wensen en mogelijkheden te bespreken.

Vul het onderstaand formulier 'Persoonlijk advies aanvragen' in. Wij nemen dan contact met u op om een afpsraak in te plannen.


De mogelijkheden zijn eindeloos

De dakkapellen van Ruiter worden geheel naar wens in ons eigen dakkapellen fabriek gemaakt. Gaat u voor een kunststof dakkapel of een bepaald type dakopbouw, bijvoorbeeld met nokverhoging? Of wilt u alleen een dakraam laten plaatsen om het lichtinval op uw zolder aangenamer te maken? Bij Ruiter Dakkapellen zijn de mogelijkheden eindeloos. Bezoek onze showroom en vraag naar de mogelijkheden. Nu al benieuwd naar een prijslijst? Bekijk onze pagina met een indicatie van de kosten voor een dakkapel.