Ruiter Dakkapellen, ruimte om te groeien

Zonnepanelen op dakkapel

Is mijn dakkapel geschikt voor zonnepanelen?

Waarom kiezen voor zonnepanelen op mijn dakkapel? 

Steeds meer mensen kiezen voor zonnepanelen. Een keuze die niet zo moeilijk uit te leggen is: een zonnepaneel zet zonlicht om in elektriciteit. Door de zelf opgewekte energie bespaart u op uw energierekening. Bovendien zorgt het voor een waardevermeerdering van uw woning en is het goed voor het milieu. De panelen zijn namelijk duurzaam en zorgen voor minder CO2-uitstoot. Het is een eenmalige investering waar u in de toekomst profijt van blijft houden.

Kan ik zonnepanelen op mijn dakkapel plaatsen? 

Zonnepanelen zijn het meest efficiënt op de zonzijde van het dak. Op een dakkapel zijn uitstekend zonnepanelen te plaatsen voor een optimale benutting zonder ruimteverlies. Wel is het erg belangrijk dit aan te geven tijdens het adviesgesprek met Ruiter Dakkapellen. De bouw van een dakkapel is een uitgekiend proces waarbij wij constant overwegen welke materialen en methoden wij gebruiken om op een efficiënte en kostentechnisch voor u zo aantrekkelijk mogelijke manier tot een hoogwaardige dakkapel te komen.

 

Adviesgesprek in de showroom

Wilt u meer weten over een dakkapel met zonnepanelen dan nodigen wij u van harte uit in een van onze dakkapel showrooms. Onze adviseurs kunnen u voorzien van een vrijblijvend advies op maat. 
 

 

Detailtekening aanvragen

Download gratis verschillende doorsnede- en principe detailtekeningen van de meest voorkomende dakkapellen.

Aanvragen

Stappenplan aanschaf dakkapel

Met handige tips die u niet mag missen.

Aanvragen