Prefab dakkapellen staan klaar op het terrein van Ruiter Dakkapellen in Ursem.

Franco dakkapellen

Franco levering dakkapellen

Wij leveren uw dakkapellen op iedere gewenste locatie, zowel horizontaal als verticaal. Heeft u eigen los materieel, dan worden de dakkapellen op een trailer bezorgt. Heeft u geen eigen los capaciteit, dan bezorgen we in combinatie met een autolaadkraan en is ook verder verticaal transport mogelijk. U ziet het; samen maken we het waar.

Besparingen op plaatsing of materiaal

Franco huis leveringen zijn interessant wanneer u eigen opslag heeft en veel flexibiliteit van de eigen bouwplanning vraagt. Afhankelijk van uw specifieke werkwijze of project, levert u de franco levering een logistiek voordeel op. Daarnaast bespaart u ook door de plaatsing in eigen beheer uit te voeren, of door bijvoorbeeld uw eigen kozijn in de dakkapel af te monteren.

Dakkapel plaatsen onder uw eigen naam

De franco geleverde dakkapellen kunnen vervolgens door onder eigen naam worden gemonteerd bij uw opdrachtgever. Ook is er de mogelijkheid om de dakkapel onder de merknaam van Ruiter deel te laten uitmaken van uw totaal levering, zodat u de aantrekkingskracht van een gerenommeerd merk en product in uw project biedt. En extra werkzaamheden en verdiensten onder eigen titel heeft.

Kleine dakkapel van 2 meter. Dakkapel van zink.

Business 2 Business

Bekijk hier de verschillende projecten die zijn uitgevoerd in opdracht van zakelijke klanten.

Referenties
Ruiter Dakkapellen fabriek. Ursem.

Dakkapel producent

Ruiter Dakkapellen heeft een eigen dakkapellen fabriek en produceert de dakkapellen op meer dan 10.000 vierkante meter.

Productie

Contact

De professionals van Ruiter Projecten staan u graag te woord.

Bel met 088 4321 180* of mail naar [email protected]


​* Dit telefoonnummer is voor zakelijke klanten. Bent u particulier en wilt u meer informatie? Kijk dan a.u.b. op de pagina Vestigingen.